Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hluboký škrábanec

Od: liboros
Zdravím. Bohužel jsem na zahradě nešťastně při couvání odřel spodní práh auta o betonovou tvárnici. Jedna se o golf 5. Je nutné akutní řešení v autolakovně? Jde mi zejména o to, aby nezačalo auto reznout. Pomocí nějakých produktů jako glazury, štětce, pera to podle mě nepůjde. Každopádně díky za názory.
Hluboký škrábanec

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lll
hodnocení

1x
Neplašit, jestli je tam ještě světlá základovka, tak maximálně přejet "tužkou".
Plechy vždycky reznou zevnitř, lemy, prahy, dutiny, kde se sráží kondenzovaná voda při změně teplot den/noc, zvenku když je tam základovka, tak to bych byl úplně v klidu.
Tohle o beton vypadá, že je až na železo.

hodnocení

0x

To je az do masa. Co s tim jineho, nez to nechat striknout.

At uz profi nebo doma.

Samo se to nezahoji.

bear

Do masa to spíš nemá, když si to zazoomuješ.

Je to na ten "rapaťák", který je béžovej až dobíla.

Klidně to může otřít hadrou s acetonem a po odpaření štětcem zatřít. Třeba černým hemerite na rez.

Ten drží pěkně.

Do lakovny bych to dával, až ten práh bude měnit celej.

Golf V není nic extra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]