Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyčtení chybkodu bez diagnostiky Opel

Od: leonek

Zdravim, prosím vás dnes mi začal haprovat Opel Corsa D, 1,2 rok 2008

Nedela to pravidelne ale obcas, motor točí ale nechce naskočit, až po nekolika pokusech ankonec naskočil, pak se rozsvítil ENGIN, dojel jsem pred barak a jak dobrzduji tak auto proste vyplo motor samo. Pak opet nešlo nastartovat, pouze točilo ale nakonec naskočilo a po pár vterinach zase samo vyplo motor

Tak jsem proste zkusil nesmysl, ale odpojil jsem a zapojil baterii a ENGINE už nesvíti, pote už jen jednou nechtelo naskočit ale pak nastartovalo.

Na netu jsem zkusil diagnostiku bez chytre krabičky, ale pomoci seslapnutí pedálu a blikní kontrolky ENGINU, jenže nevím co to muze byt za kod

Nejde mi opet vložit video co jsem natočil, tak asi neporadite

Jasne pojedu do servisu, ale musim se nejdrive objednat

chtel jsem jen tak preventivne vedet, zda netušíte co asi muze byt za problem

chyb kod Corsa D.avi 1.42 MB

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

leonek
05.05.26 22:01
hodnocení

leonek
Pokud jsem dobře koukal na blikání kontrolky, tak mě vyšlo číslo asi 5224, nebo tak nějak. Škoda,že nejde video vložit

hodnocení

0x
Proč si nekoupíte nebo nepůjčite aspoň obyčejnou bluetooth "diagnostiku" k telefonu? Z Číny stojí od 50 korun a mít já moznost do toho kecat, předepsal bych ji jako součást povinné výbavy a používání zahrnul do osnov autoškoly:)
leonek
Myslíte, že ty levné dokážou aspoň načíst ty kódy? A nebudou ukazovat nějaké nesmysly?
leonek
Tato by to zvládla?
Je na Temu za 200
Vyčtení chybkodu bez diagnostiky Opel
Nesmysly těžko, kde by je to vzalo, spíš nějaké méně zásadní chyby vynechá.
Ale myslel jsem elm327 bluetooth adapter, v zavislosti na aplikaci v telefonu toho asi zvládne víc (já mám hrst různých, ne v každém autě každý spolehlivě funguje). Nějakou tu ruční čtečku asi za 150 mám taky, vypadá jako hračka, ale funguje, ovšem taky spíš jako hračka, asi umí vypsat jen dost omezený repertoár chyb.
Za tři stovky bez čekání na Alze. Pořád lepší než tisícovka v servisu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]