Nejste přihlášen/a.
2x
Souhlasím. Jel jsem po silnici 1.třídy, a vysoká obtloustlá "pumpička" jela téměř po středu silnice. Bylo to v zátáčce v protisměru auta, takže jsem musel jet cca 200 m za ním. Vedle byla cykloztezka, ale on, mistr světa, jel prostředkem silnice. Když jsem na něj zamával co je, tak mi vyhrúžně ukázal faký. Sám jezdím na kole i delší trasy, vždy se snažím jet mimo silnici, a když to nejde, tak vždy autúm uhýbám, popřídadě i zastavím.
0x
Další problém je, že "pumpičky" vůbec nemusí znát dopravní předpisy. Stačí, když umí nasednout na kolo a udrží rovnováhu. Potom si jezdí, jak se jim chce, po chodníku, po přechodu, atd (jak už tu bylo řečeno). O tom, že mají dávat přednost, když vjíždí z cesty nebo vedlejší silnice, je zbytečné mluvit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.