Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otákza k emulzi

Od: jakubgajdusek
Dobrý den, jedná se o emulzi nebo pouze sraženou vlkost?
1.9 tdi.
Děkuji za odpověď

Otákza k emulzi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a sáhl jste si na to? Čistá/čirá voda/vlhkost prsty nelepí, (olejová) emulze bude prsty mastit a mírně lepit. Také použití čichu by mohlo napovědět. Bohužel, přes internet to za Vás nikdo neudělá. Zdravím!

jakubgajdusek
Dobrý den, sahal jsem na to, konzistentně spíš jak máslo, nicméně na olejové měrce vubec nic a voda čistá. Vozidlo mi bylo nabídnuto k prodeji.

hodnocení

0x
Záleží také, jaký je běžný způsob provozu auta. Pokud jen dálky, nemělo by tak být nic, jestli krátké pojížďky, je to normální. Ztrácí se voda?
jakubgajdusek
Dobrý den, děliji za odpověď, jedná se o vozidlo nabídnuté k prodeji. Majitel prý jezdil spíš delší vzdálenosti dřív, teď minimálně jelikož ma vozidlo nové. Voda se prý neztrácí a byla čistá. Kamarád mi říkal že to v zimě mívá také takovouto bílo šedivou "máslovitou" hmotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]