Nejste přihlášen/a.
Mám Peugeot 206 1.4 65kW 16V. Před časem jsem v specializovaném servise peugeot řešil spadnutí otáček při rozjezdu (až do zdechnutí motoru) u studeného motoru, znalý majitel vymazal tzv. tvrdé adaptační hodnoty a nahrál ověřené správné (ty se jinak postupně nahrají u optimálně fungujícho systému jízdou) Říkal že podobných i novějších aut má dost, protože vlivem regulací EU jsou hodnoty pro chod motoru nastaveny hraniční, aby vyhověly emisím. Nyní po cca dvou rocích pozoruji jiný problém, u studeného motoru se při jízdě po mírném přidání plynu při přeřazení projeví jemné škubání, dokud nepřidám trochu více plynu. Navíc při vyřazení i u už trochu zahřátého motoru nespadnou ihned otáčky pod 1000, ale drží se kolem 1500. A naopak když po cca 2 km jízdy s polozahřátým motorem, někdy chci přidat plyn při rozjezdu, otáčky vůbec cca 1-1,5s neragují a naopak ještě mírně spadnou, což má za následek že nakonec přidám extrémně otáček. Už před těmi 2 roky jsme čistil škrtící klapku, VVT ventil časování ventilů atd. Ničím z toho to nakonec nebylo, respektive na ničem nebyly prakticky žádné nečistoty. Mám se smířit s takovým až nebezpečným stavem 21 roků starého vozidla, ale celkovým malým nájezdem? Znalý majitel servisu na peugeot už s opakovanými závadami vlivem regulací EU nechce mět nic společného, je pro něj lepší opravovat tvrdé závady s více potřebnými servis hodinami logicky. A taky jsem mj. po delším odpojení baterie při výměně táhel řazení zjistil, že tvrdé optimální adaptační hodnoty nejlépe sám nastavím jednorázovou delší jízdou cca 100km. AI píše mj. i čidlo teploty chlad. vody jako možnost výše popsaného problému...
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
asd1
0x
Nalogovat hodnoty všech čidel a snímačů jestli udávají správný hodnoty, projít komplet elektriku hlavne konektory, kostry ( přechodové odpory), pájení spoje na studenaky.. může mít vliv i mechanika, komprese, lehce podpaleny ventil, těsnost sani ( falešný vzduch)
Nahrávat tam "spravny adaptace" je kokotina. Adaptace je úprava továrních map podle konkrétního motoru tj to si musí jednotka načíst sama na autě podle hodnot z čidel.
Nahrávat tam "spravny adaptace" je kokotina. Adaptace je úprava továrních map podle konkrétního motoru tj to si musí jednotka načíst sama na autě podle hodnot z čidel.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]