Nejste přihlášen/a.
Přemýšlým o vystříkání dutin samodomo. Díval jsem se ´jeden přípravek ve spreji s hadičkou-ochranný nástřik ML na dutiny- v návodu je "Bohatě naneste do dutin. nevím účinnost a jaké množství do prahu nanést. Objem spreje je 500ml-jeden sprej do jednoho prahu...? Máte někdo zkušenosti? Děkuji za odpověď.
PS zatím auto vypadá, že je bez nějaké extra koroze, ale zase velké iluze si nedělám.
2x
Myslím, že na už vzniklou rez funguje lépe klasika, nafta s trochou vyjetého oleje.
Ale je to jen můj dojem z toho, co jsem v životě na svých starých autech vypozoroval při pokusech prodloužit jim život.
I trošku chycený kov zabrzdí, aby to dál nějak výrazněji rezlo. Pokud je suchý, tak žádná vlhkost se v korozi přípravkem nezavře.
Nejlepší je to ovšem u úplně nových aut.
2x
Pořádně vícekrát s přestávkama vycákat tímhle barvyadex.cz/...
Pak po několika suchých dnech vycákat tímhle
allegro.cz/...
To má v sobě "pryskyřici"
Úspěšně jsem tak zakonzeroval už dost vehiklú
0x
Za mě je nejlepší to stříkat kompresorem. Pokud budeš dělat jen prahy tak si myslím že jeden sprej na jeden práh ti stačí.
Ten dinitrol ML je dobrý.
0x
Je to u vašicj shniláků k ničemu, prostě budete mít pocit, že vám to déle vydrží, nž se to rozpadne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.