Nejste přihlášen/a.
0x
Zrezne. Lepší je koupit celo lakované. A nebo tyto před montáží odmastit nitroředidlem a pak nalakovat.
0x
Kdybych kupoval nový kotouč, nejlevnějšímu šmejdu bych se vyhnul.
0x
Jinak mam zkušenost že na značce kotouče až tak nezáleží dúležitý sou hlavně brzdové destičky osobně dávám značku Textar
Pokud chcete zajímavé ceny na díly koukněte na Simple parts beru od nich poměrně dost věcí a nemam s nimi problém
Hlavně ne Meyle, to už líp poslouží snad cokoli noname za poloviční cenu.
Jinak třmeny, resp. plochy pro desky důkladně vyčistit tzv. šábrem a pístky pěkně rozcvičit a zkontrolovat těsnění (manžety).
Hrany na deskách můžete mírně srazit, nakonec vše očistit čističem brzd.
Jinak brat úplně nejlevnější desky neni uplne dobrej nápad mohou pískat nebo húř brzdit ale uvidíš sám
Ja mam par ověřenejch kombinaci co nepíska a brzdí a po létech experimentu se jich už držim
Měděným sprejem někdy lehce fouknu náboje při přehazování kol, proti prireznuti to asi funguje stejně jako cokoli jinýho mastnyho nebo ideálně vosk, ale díky tý barvě je příště hned vidět, že to tam ještě je
0x
Já se takhle před lety marně snažil urvat ozvejkanej bezpečnostní šroub, všechny 4 normální povysroubovany, takže kolo drželo jenom na tom jednom šmejdovi, díry v zatáčce, rychlý zatočení na retardérech, nic s tím nehlo, až krabička spotřebovaných vrtáků
A když jsem při výměně ložiska nemohl povolit matici čepu ložiska zadního kola na O2, prostě jsem ji k měněnemu náboji privaril a popojel.
Lamy jsou
Dovedu si představit borce co bez použití hlavy šrouby sundá, projede to a pak ho překvapí jak ho kolo předjíždí a auto drhne spodkem o zem ![]()
0x
Něco jako brzdy v autě zachraňuje životy - nejen řidiče.
Když jsem chtěl po servisákovi, aby mi tam dal "ty obyč - BOSCH", tak říkal, že mám jet jinam. Že to bláto se občas ohne a nebrzdí.. případně praská.
Takže ono "rezaví to, obrousíte ..." není to hlavní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.