Nejste přihlášen/a.
chtěl jsem se Vás zeptat, jestli je pokuta za telefon na noze. Setkal jsem se s dodávkou nový VW Crafter na mostu se speciálními kamery na D11.
Na místě mně nezastavili.
Mám čekat pokutu, body?
Díky, pěkný nedělní večer
doplněno 19.04.26 21:00: Myslím, že i kdybych ho popošoupnul rukou po stehně, aby se sklouzl, že to není držení telefonu v ruce.
Byl jsem na školení řidičů a říkali, že kdyz 2 prsty dotýkáš dispele, že to není držení v ruce.
Ale nevím jak v praxi to funguje
doplněno 20.04.26 09:05: Děkuji za odpovědi. Jel jsem octavii 3 generace zadni skla folie a lehce bočni a ještě ve vnitř mám sítě na magnet. Takže v autě je relativně temno. Třebba kamera moc dobře přes den nevidí když je zataženo.
5x
Otazkou k zamysleni je, jak specialni by musela byt kamera, aby dokazala vubec zachytit, co ma clovek pri rizeni auta na noze, kdyz ve vyhledu zpredu jste "za palubni deskou" a ve vyhledu zboku za plechem dveri. Tudiz cela otazka je mirne receeno podivna...
Já takhle viděl stát policajty na červenou. Proti nim, taky na červenou stojící auto, se zhasnutými světly. Policajt blikl dálkovými. Jednou, nic, dvakrát, nic... Tak vzal do ruky mikrofon a na celou křižovatku: Tak rozsvítíš ty světla, nebo ne?! Borec rozsvítil, padla zelená a jel si každej po svejch ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.