Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat pneumatiky Barum vyrobené v ČR?

Od: roman66

Dobrý den,
věděl by někdo, kde se dají koupit pneumatiky Barum vyrobené v ČR v Otrokovicích?
Prostě co budou mít nápis Made in Czech republic.
Jde mi o Barum Polaris 5 165/70 R13 79T
a o
Barum Brillantis 2 165/70 R13 79T

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

1x

R13 není v dnešní době běžný rozměr. Takže určitě u nás nebude. Vsadím se, že to bude made in Romania, Bulgaria, atd...

R16 možná v nějaké velikosti z Otrokovic bude.

k2

Potvrzuji R16 dodavkovou z CZ, Polaris 5 v R14 jsem mel SK.

hh
R16 na Fiat doblo (C-kova pneu). Romania

roman66
hodnocení

Mě nejvíc štve, že kecají, že se jedná o pneumatiky českého výrobce a pak přijde Made in Romania !
Viz citace z Heureky: "Zimní pneumatika českého výrobce, která díky speciálnímu designu dezénu zaujme dobrou trakcí na sněhu.."

asd1

Nic novýho... Btw to chceš za trest nebo pro tchýni?

k2

A to tolik potrebujete mit na Felicii gumy vyrobene v CZ (mozna ze i rumunskym delnikem)?

Pletete si "český výrobce" a "vyrobeno v Česku". Myslíte, že ty vyrobené u nás jsou v něčem lepší? Proč by měly být? Furt je to jenom Barumka. Kdyby je lidi nekupovali ze zvyku nebo nostalgie, tak už dost možná ta značka ani neexistuje.
bear

Barumka dobrou trakcí na sněhu,... tak to je kec ještě větší. To by mi snad ani nevadilo to Rumunsko.*smich*

Proč by v ČR byly formy na tak málo prodejné velikosti?

13" už nemá téměř nikdo.

13" stále ještě jsou k vidění i na jiných autech než Felicie..malé potvory mají tento rozměr
bear

Tak Corsu B jsem už dlouho neviděl.

david
hodnocení

0x
99,5% co se vyrobí v Otrokovicích jde za hranice ČR. Tak nám to bylo řečeno když jsem nastupoval do firmy do výroby

hodnocení

0x

U mňa doma. DOT 1507

Kecáš, rozhodně nemáš Polaris 5 nebo Brillantis 2 vyrobené v roce 2007 ;)

hodnocení

0x

DOT 1507 logicky to boli Brillantisy 1 generácie..predtým Brillant.

No a Polaris 2 ešte "dojíždim" (DOT 2410) a majú výhodu že v nich nieje Eko-kaučuk. Nepraskajú.Vždy pred sezónou natriem glycerínom a sú v pohode. 4 ročné NOKIANY bývajú popraskané oveľa viac

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]