Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Babeta 210 ujíždí na volnoběh

Od: daniel3
Zdravím ve spolek, před týdnem jsem si pořídil babetu 210 a hned nastal problém se spojkami. Byli prochcané od olej tudíž jsem objednal novou sadu gufer vše přetěsnil a rovnou při té příležitost vyměnil i startovací a rozběhovou spojku. Po výměně ale nastal problém že mi na volnoběh Babeta ujíždí pod nohama. Karburátorem nic nezmohu je možné že jsem něco udělal špatně? Vše se zdá že sedí jak má, pružinky jsou také nové a správně usazené, či stačí tomu dát pár dní a ono si to samo sedne? Možná mi i přijde že to řadí dvojku o něco dříve než předtím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin
hodnocení

0x

Zkusil si různá fóra, např. speaker.cz/... je jich víc i slovenské a na Facebooku

Za mě vyměnit jen nezbytné části motoru..

jenda22
hodnocení

0x
Pruzinky mohou byt nove ale jdou slabé. Proto odstrediva spojka zabira uz na volnobeh.

el
hodnocení

0x
Jak psal rádce předemnou, nejspíš budou slabé pružiny.
Osobně bych se toho zbavil.
Čas strávený opravami je neúměrný času stráveným samotnou jízdou na tom verglu.
To bude pořád dokola odmašťování čelisti čištění a seřizování karburátoru, najedeš nějakou tu tisícovku a bude to zralé na GO motoru možná ještě dřív.
Prostě víc starostí než radosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]