Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letní AT pneumatikiy

Od: magdon®

Máte někdo zkušenost s pneumatikami " Nankang Conqueror AT-5"? Podle Ejáje by měly být v poměru cena/výkon velmi dobré, ale já ňák moc Ejájovi nevěřím *zmateny*.

doplněno 10.04.26 20:40:

Možná by byla lepší alternativa " GOODYEAR WRANGLER AT ADVENTURE". *nevi*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

1x

Co si predstavit pod slovnim spojenim "v poměru cena/výkon velmi dobré" v souvislosti s pneumatikou?

Třeba ji prodejce vychvaluje jako vhodnou pro výkonné vozy :)

bear
hodnocení

0x

Ale to je docela cenový skok. A navíc ty Goody jsou spíše na offroad jezdit JEEPem potoky a les.

Poměr ceny a výkonu může být pro město i pneumatiky.cz/...

A do ceny podobně ke Goodyerkám se vlezou i Contíci ideál na dálniční provoz, ale to podle toho, co máš za SUV.

Jestli SUV spádově město třeba X-Trail, Quasquai, Kodiaq, Karoq nebo spíše les třeba Navara nebo Pathfinder.

hodnocení

Jo, cena je dost rozdílná, ale u těch "nankang" se mi právě zdá podezřele nízká a recenze na ně jsou zcela protichůdné.

Většinou teda jezdím po asfaltu. Mám JEEPa KJ, do terénu sice nic moc, ale občas se účastním i srazů, kde jezdím lehčí (až střední) terén. Také na chatu mi nevede zrovna dlážděná cesta. Takže vzorek bych radši hrubší a určitě jen letní.

Dík za informaci, kouknu i na ty další doporučené značky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]