Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvedací body Dodge Journey/Fiat Freemont

Od: boban®
Zdar
Našel by někdo na netu kde jsou znázorněny zvedací body podvozku? Dodge Journey/Fiat Freemont. Jsou to v podstatě stejná auta. Rok výroby cca 2013
Anglicky Jack Points, stand Points
Zvedák co je standartní součástí výbavy nemám, mám hydraulický
doplněno 06.04.26 15:52: Díky za případné odpovědi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady to máte i s návodem v češtině. Zvedání auta heverem je okolo str 290

fiatfreemont.cz/...

hodnocení

Díky, ale myslel jsem body pro pojízdný hever, eco jako kde lze pod náprávnící a tak...

jirib
06.04.26 17:10
hodnocení

2x
Zvedací body Dodge Journey/Fiat Freemont

jirib
hodnocení

0x
Návod vám asi nepomůže,protože odkazuje na originální zvedák pod prahy...a tam bych to určitě nedával.
Hledejte uložení ramene nebo kulaté body používané již z výroby na uchycení karoserie.
Hlavně zvedejte na rovině,zabrzděné a založenou druhou nápravu...
doplněno 06.04.26 17:06: Obrázek pro příklad...
doplněno 06.04.26 17:07: Obrázek pro příklad...
Zvedací body Dodge Journey/Fiat Freemont #2
Zvedací body Dodge Journey/Fiat Freemont #3
hodnocení

Díky
Budu zvedat na asfaltce
Pod ty body u lemu karoserie by to taky šlo, musel bych na to vyrobit protikus se zářezem, abych neohnul lem
jirib
Tak napotřetí...
Zvedací body Dodge Journey/Fiat Freemont #4
jirib
Podobný obrázek.
metro.cz/...

hodnocení

Teď se dívám na originální zvedák Fiat Freemont. A ten výřez pro lem je tak malý(mělký), že to vypadá že se to zvedá za ten samotný lem
Zvedací body Dodge Journey/Fiat Freemont #5
Zvedací body Dodge Journey/Fiat Freemont #6

hodnocení

Tady na obrázku to taky vypadá že to stojí váhově na lemech kde jsou výčnělky.
Vždycky jsem si myslel že za lemy se nesmí zvedat
Zvedací body Dodge Journey/Fiat Freemont #7
k2

To je takovy dvousecny. To zesileni je k teto operaci urcene, ale problem nastava ve chvili, kdy je auto starsi a tyto mista nejak poskozena (koroze ci deformace od sklouznuti heveru). Navic tim, ze se auto takto zveda se poskozuje lak->pak to rezne a je z toho uzavreny kruh.

Prirovnal bych to k originalnim zdvihacim bodum na hever z vybavy ve Skoda 120. Jako nove to fungovalo dobre, s postupujicim vekem vozu se z heveru stal trhac prahu.

hodnocení

K2
Máš pravdu ale já nemůžu najít jiné ideální zvedací body někde na internetu
Možná někde v nějaký dílenský příručce něco bude
Nějaký odhad a zkušenosti mám kam dát zvedák ale chtěl bych to vědět na jisto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]