Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr tlumičů, pružin

Od: vojta

Ahoj, zdravím. Mam takové dilema, nevím, jaké tlumiče a pružiny vybrat. Mam octavii 2, 2.0 TDi BMM 4x4, combi, rok 2007 predfacelift. Potřebuju vyměnit přední tlumiče, pružiny, uložení, prachovku a doraz. Na zadku bych potřeboval jen tlumiče s dorazem a prachovkou, případně uloženi. Koukal jsem všude možně, ať už na různé eshopy nebo LKQ/autokelly a nemůžu se dopátrat, jaké tlumiče přesně koupit. Chci zachovat originální výšku a tuhost. Jde mi především o délku zadních a předních tlumicu. Vím jen, že přední tlumiče musí být širší, 55mm. Ale to je tak vše. Také poprosím o rozměry přední pružiny... Díky za rady a pomoc. Mějte se

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x
Nakelly se... Dobrý krámy motora pema cardo. Tlumiče Sachs, kyb, péra losjofors, kilen, ložiska fag. Výběr podle konkretniho auta ideálně číslo dilu podle VIN.
vojta
hodnocení

Ja právě vybíral podle VIN, ale je tam na výběr několik délek tlumičů. Něco sedí s tím, něco zas s tim.. Pak tu jsou pružiny a v těch je taky mišmaš

asd1
Vín = konkrétní jedno číslo dilu, a výrobci co jsem psal, tak když číslo dilu sedí tak pasuje správně..
S detailama nemůžu radit, škodovky až tak neznám.
vojta
hodnocení

Konkrétně na Pema autodíly, když zadám VIN, tak mu vyjedou i přední tlumcie na predokolku o průměru 50mm. Není to zkratka správně. Nechci právě vybrat tlumič z auta a pak ho tam zas vracet jen proto, abych zjistil, co tam má být

bear

tak zkus skoda-díly

vojta
hodnocení

Mají úplně stejné propracovaný systém při výběru aut a následných dílů. Vyjede to samé Sakra, já to fakt nechci vyndávat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]