Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pružiny Fab1 zadní - P0moc s výběrem

Od: fabi

Ahoj,

na Fabii II mám připravenou zadní pružinu KYB RG5000 (371×102×10,5 mm)

najde mi někdo ještě delší a/nebo tužší (10.8 např) pružinu co bude pasovat? Tedy ne do Superbu, Octavie...

Díky moc! Když už to budu měnit, ale to si určitě řeknou za práci 16 stovek nebo víc, tak to chci co nejvíc..: aby to neklesalo při nákladu a bylo "traktor" - co nejvyšší...

Ale pište jen co bude na ten podvozek fabia / polo pasovat, AI mi tam hází klidně pružiny na Superba nebo Octavii nebo přední :(((

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Podívej se do autodílú a vem pera pro špatný cesty sou o náký ten cm delší prostě porovnáý délky co se nabízí a vemeš ty nejdelší akorat počítej stim že pokud nedaš i přední budeš to mít jak šipku zadek nahoře předek dole
fabi
hodnocení

Právě že už delší nemůžu najít. Proto dotaz zda někdo nemà lepší hledání. Oni i tyhle nejsou psaný na Fabii Ale na Polo... ale je to 100%

Podložky dozadu totiž dávat nechci (a taky stojí 800,-) protože by mohl být problém na STK a origo horní guma delší na f1 prý není (jen prý na O1 4x4 a spol. - na alegru stojí pakatel) a dole uložení je bez gumy.

prostě by mi pomohly vzadu delší nebo tvrdší (Taky mě zajímá jestli vůbec existují), tyhle co mám připraveny můžu vrátit a koupil bych si delší/tvrdší ... Aktuálně tam mám namontovaný standardní 340x10mm, předtím tam byly sportovní takže o dost nižší tvrdší...

fabi
hodnocení

0x

Nikdo neví?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]