Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
na mem Roomsteru rok 2014 bych chtel vymazat olej interval vymazat a dle navodu na googlu to nejde, takze musim pouze pres diagnostiku?
diky
ps, nemm tam čudlik, ale talčítko na maxidotu
0x
Pozor u Fabie 2 a Romstru ročník myslím 2011 dále (po facelift) je potřeba při mazání mít zapnuté varovné blikače. Nevím proč tomu tak je kdysi mě to hodně potrápilo ale po dlouhém hledání na internetu to tohle vyřešilo. Servisní interval jde smazat dle návodu ale olej se musí mazat s varokama. Zřejmě je to tam kvůli tomu aby se rozlišilo který interval se maže.
Ale vážně, tyhle finty jsou úmysl aby to nešlo snadno ale zákazník musel do servisu kde maj firemni dilensky manuál tj autorizovana síť. Naštěstí jsme v Čechách tak manuál rychle prosakne i mezi lidi.
Podobně spesl hlavy sroubu atd.
Maslim že jo. Jsou dva intervaly servis a olej, každý se nuluje svým způsobem.. U Fiatu to mám pocit samo po 1000km zhasne a přestane otravovat ![]()
Mělo by to být popsaný v dílenským manuálu..
Nebo si pořídit diagnostiku která to umí (někde z Alíka nebo temu az stovku), hodí se i když začne otravovat grilvaný kuře..
U jedničky stačilo dlouhým stiskem najet na resety a pak otočit doprava a podržet nebo klik a tím se INSP změnil na OIL a opět doprava dlouze a bylo hotovo.
U dvojky jsem si byl jist, že místo doprava supluje stisk toho čtverečku vedle 0.0 tlačítka.
Ale vždy jsem to dělal diagem, takže tyhle triky jsem nikdy moc neužil ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.