Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filtrbox 2.0 TSI kde koupit

Od: loupak

Zdravím,

sháním originální filtrbox kompletní (myslím tím tu černou plastovou krabici do které se dává filtr) na 2.0 TSI Octavia 3 RS 162kw r.2015 Poradíte prosím? na internetu je toho přehšel a vůbec se v tom nevyznám nechci vyhodit peníze za něco co tam poté nebude pasovat, nemusí být nové klidně i bazar. Děkuji moc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

2x

Díly mají na sobě čísla. Podle toho kup druhej, pokud je po nehodě prasknutej.

Jinak Etka katalog.

Nevím o co ti jde. Proč by nepasoval, pokud bude stejný. A nevím, proč nekoupíš novej.

doplněno 18.03.26 01:05:

Motor máš s kódem CHHB

5Q0129607AC box

Filtrbox 2.0 TSI kde koupit
bear
18.03.26 01:07
Filtrbox 2.0 TSI kde koupit #2
bear
loupak
hodnocení

bear děkuji za odpověd obrázek z Etky mi pomohl. Ve voze orig filtrbox vůbec není a k vozu jsem ho nedostal. Je tam namísto toho aftermarket sání od APR.

bear

Jo táák. Tak to potom jo. Tak ať se dílo zadaří. Nezepomeň na drobnosti okolo. Třeba hadička č.4 na odtok případné vody, pokud chybí.

Origo stav je nejlepší řešení pro RS ;)

mathew
hodnocení

0x

Začal bych na nejbližším vrakovišti.

Nevím..Po cca 20 letech jsem teď sháněl něco na vrakovišti..osazenstvo sice jiné,ale jednání stejné...vnutí vám nepasující zničené součástky
-pokud tomu trošku nerozumíte...a ceny jak za zlaté cihly..
Kdysi jsem si taky myslel,že na vrakáči něco seženu...ale opak je pravdou..Některé díly jsou "horké zboží" a nejsou ani tam..Za šunty chtějí nesmysly..
asd1

To jo...

e-shop vrakáče - za tohle chcou 3k *smich* Se potento.. vykoupí ekolikvidaci za 2k a rozprodaj plast (= pro vrakáč odpad za který musí platit).. Podobně např. jsem se ptal na zadní tlumič - jetej z nějakýho šrotu za 800,- novej KYB i Sachs za 900,-, a borec se tvářil uraženě když mě to rozesmálo *smich*

Křáplej jde svařit.

hodnocení

0x
Bazos.cz a volat na inzeráty a tam popsat na které auto to chcete..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]