Nejste přihlášen/a.
Četl jsem, že elektromobil se nesmí táhnout na laně nebo na tyči protože elekromotor je pevně spojen s nápravou a pokud se točí kola tak vyrobenou elektřinu elektromotorem nemá co spotřebovávat.
A proto mě zajímá jesti elektromobil může do myčky kde vozidlo popojíždí. ( musí se vyřadit, odbrzdit a vypnout zapalování a nezamykat volant ).
Takové věci se právě zákazníkům zakazují, protože nevědí jak elektromobil funguje a co se děje když je taženo. K čemu tam může dojít a jak to může poškodit elektroinstalaci.
@ttt: Otazkou je, co si divak ma z videa "vzit" krom poznani, ze pokud tahnete na lane auto rychlosti 110km/h, tak to mate bud brutalne pod kontrolou nebo spise nasrano v palici...
0x
Elektromobil nemám, ale mám auto které do myčky s popojížděním nemůže, protože asistenty to nezvládnou, když jsem to poprvé zjistil,musel jsem potupně vycouvat a asi deset aut ve frontě za mnou muselo couvat. Jezdím do myčky kde auto stojí a všechno jezdí nad ním, má to jedinou vadu, že to dlouho trvá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.