Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych si koupit skútr na ježdění do práce. Nikdy jsem skútr neměl, takže nemám přehled ve značkách. Zkoušel jsem Hondu PCX 125 a přišla mi brutálně těžká, takže chci něco lehkýho.
Poradili byste mi prosím, na co z toho výběru se zaměřit a čemu se případně vyhnout?
Yamaha RayZR 125
Yamaha Delight 125
Honda Vision 110
Kymco Agility City+
Kentoya Mojito 125
Děkuji za rady!
Poradili byste mi prosím, na co z toho výběru se zaměřit a čemu se případně vyhnout?
Yamaha RayZR 125
Yamaha Delight 125
Honda Vision 110
Kymco Agility City+
Kentoya Mojito 125
Děkuji za rady!
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
alesek
1x
Jen ne Kentoyu a Kimco. Sralo se vše, a praskaly i nekvalitní plasty. Loni jsem Kentoyu 125 Slide, pojízdnou, nabízel spoustě známých zadarmo. Nikdo si ji nevzal, naštěstí sběrný dvůr ano, a s potvrzením pro odhlášení. Radí vám tu Hondu, to je asi dobrá rada. Několi znýmých má Suzuki Burgman, taktéž si je chválí.
1x
"Na ježdění do práce" je široký pojem, je dost rozdíl jezdit kousek po vyžehleném asfaltu, nebo naopak 25 km po rozflákané silnici. Také záleží na provozu, jestli je to jen po městě, nebo na silnici, kde je 90, jezdí se 110, jede auto za autem a vy se budete trápit, protože budete brzdou provozu a ostatní vás budou ohrožovat.
trtr
Zkuste dotaz na "Pepu", třeba rád poradí:
motoskola-srsen.cz/...
Jinak Honda i Yamaha jsou lídři, pravda i vyloženě čínské značky mohou udělat v taky službu. Jak budete moto používat? Jen město, resp. přibližovadlo nebo i dál?
motoskola-srsen.cz/...
Jinak Honda i Yamaha jsou lídři, pravda i vyloženě čínské značky mohou udělat v taky službu. Jak budete moto používat? Jen město, resp. přibližovadlo nebo i dál?
0x
Osobně mám Hondu SH150 a max spokojenost. Přešel jsem na ní z důvodu hmotnosti a je to paráda - 133 kg stejně jako PCX-ko.Zkuste jí ještě dát šanci. Jinak PCX je spíše na delší meziměstské trasy, SH se "záchodovým" posazem je spíše do města.Mám ještě Piaggio 500 - nádherné svezení, ale ta váha- to je pak těch 133 kg u SH peříčko.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]