Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pískovačka na suchý led

Od: paulvandyka®

Zdraívm chtěl bych se poradit, rád bych si pořídíl pískovačku na suchý led pro svou menší dílnu, co by jste mi doporučili či zda někdo má něco ozkoušené. Nemusí to být něco extra profi za 150tis, spíše něco za desítky tisíc co by i tak stačilo.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejsem zrovna odborník na tryskání suchým ledem a nevím, co obnáší pojem "menší dílna", ale co jsem přišel do styku s touhle technologií, tak pořizovací náklady rozhodně nebyly v desítkách tisíc. V desítkách tisíc ročně se spíš pohybovaly náklady na servis. Dalším problémem je skladování média. S čím jsem přišel do styku: Cold Jet Aero 40, dodavatel média a servis Linde Gas. Použití pro čištění ocelových slévárenských forem.

Aero40 Operator manual.pdf1.72 MB

hodnocení

Renovuji si auta pro sebe - menší dílna pro 3 auta prostor.

Samozřejmě, na čištění je to super technologie. Dostane to bordel odevšud. Chlapi na dílně s tím brali motor u ještěrky včetně elektroniky (zakrytované) a v pohodě. Ovšem ta naše tryskačka měla rozměry nákupního vozíku, zvednout do dodávky minimálně ve dvou a jakmile se něco po, lítaly desetitisíce. Suchý led se skladoval ve speciálních kontejnerech a doba použitelnosti byla dost omezená. Ubýval i když provoz stál, ty kontejnery nebyly úplně všemocné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]