Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych si opatřit Jablotron AthoS 1803 do auta Audi A6 2006. Máte s tímto alarmem někdo zkušennosti nebo poradíte nějaký jiný, lepší? Děkuji.
...jen obecně,nevím jak který alarm,ale vzhledem k množství zcizených Audi A6(a jiné řady)je to tak nějak asi jedno(málokterá je bez alarmu,imobáč sériově)-ideální je u TDíčka vyndavat např.žhavící relátko,případně jinou "kostku"(relé)i u benzínu,bez níž nelze nastartovat(málokterří čórkaři s sebou vozí sadu náhr.relátek...)-tahat auto na laně(obzvlášť jedná-li se o novější model)vypadá dost divně a naštěstí to vědí i četníci-což značně případné zcizení ztěžuje...Narozdíl od alarmu,na který už dnes málokdo reaguje...
doplněno 21.09.10 21:18:sice to obnáší lezení pod kapotu,ale oproti nepříjemnému"překvápku" jednoho dne zrána,to za to stojí...
No nevim, prijde mi dost nekomfortni lezt po kazdem zaparkovani pod kapotu - a taky by to asi vypadalo divne Ze alarm moc nepomuze je asi taky zname, navic nejlip se kradou auta normalne odtahovkou - sousedi jeste maji radost, jak tomu zbohatlikovi dali organi za usi
Ja bych to proste dobre pojistil a uzival si komfortu se vsim vsudy. Nejake dalsi zabezpeceni jen v pripade, ze by to ocenila pojistovna a celkove se to behem 2 let vratilo.
je to věc názoru,ono komfort jde stranou-když jednoho krásného rána zjistíte,že kára zmizela směr "severo severo východ"(a jaký byl alarm,GPS apod.?, a to nedejbože bez havar.pojištění),po této zkušenosti vám několikanásobné lezení pod kapotu za den divný nepříjde...Z odtahem toho asi moc člověk nenadělá,to je jasný...Je to na každém,co uzná za vhodné a dostačující...,možností je hafo...
Měl jsem ve Favoritu Jablotron s ultrazvukovou detekcí pohybu uvnitř auta. Alarm je dobrý, akorát v létě mě ten ultrazvuk občas spouštěl sirénu. Asi vlivem pohybu horkého vzduchu uvnitř auta. Ale je fakt ,že jsem si ho montoval sám...
To samovolný spouštění alarmu je většinou kvůli tomu, že je to špatně namontovaný do auta. Stávalo se mi to taky, tak jsem napsal do Jablotronu, kde mi poradili, a s emailem jsem jel do servisu to reklamovat, tak to celý předělali.
Ta jednotka nesmí bejt např. u čidel, jinak se to rušením spouští, apod. Po opravě mi to už nedělá (několik roků), mám fabii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.