Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit nějaký antikorozní nátěr na plechy u auta Škoda Favorit. Nebo třeba i na ocelové disky kol.
Zkoušel jsem si koupit Blokátor rzi Hostagrund:
Ale po něm mi natřený povrch po chvilce zežloutnul.
Pak jsem zkoušel Brunox Epoxy ve spreji, ale po něm zase povrch zfialový.
Což by nevadilo, pokud bych to pak přestříkal barvou, ale já potřebuji jenom něco na případné odstranění začínající povrchové rzi a zároveň zakonzervování povrchu před dalším reznutím.
Jde mi o to, že ho zatím nechávám přírodní - jenom lehce obrousím rez a nestříkám to.
Potřebuji nějaký bezbarvý antikorozní nátěr - lak, který nezmění barvu povrchu a pouze ho zakonzervuje před dalším reznutím.
0x
Nechápu, nejlepší je ten Brunox a pak ho přelakovat.
Na místech, kde není vidět nechápu, že ti to vadí.
...
Jinak na zakonzervování před zimou je dobré stříknout nápravnice a brzdová potrubí na podvozku voskovým sprejem na dutiny. Dobře se celou zimu i dvě drží a nepustí vodu ani sůl k plechu pod sebe.
Vždycky se dá wapkou smejt případně benzínem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.