Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pneu Tomket, ano / ne?

Od: rybka

Dobrý den,

prosím vás, dostal jsem slevove kupony na pneumatiky zn Tomket.

Potrebuji si koupit na letni sezonu pneu a mam si vybrat pouze z techto tří pneu, prosím váš názor či radu na tyto pneu,

dekuji

nejlevnejsipneu.cz/...

..

nejlevnejsipneu.cz/...

...

nejlevnejsipneu.cz/...

Pneu Tomket, ano / ne?
Pneu Tomket, ano / ne? #2
Pneu Tomket, ano / ne? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A to vam nekdo zakazal vybrat si jine?

Tak bude zalezet na automobilu a zpusobu jeho pouziti. Na Wranglera nebo S8 a jejich ocekavatelne pouzivani bych to uplne nevidel, na primestskeho Bayona nebo Fabii uplne v pohode.

Pneumatika jako kazda jina. Jezdis snad tak, ze se obavas, ze se dostanes na jeji limit?

rybka
hodnocení

nezakázal! Ale takova je proste moznost. Mám kupony na slevu značky Tomket, na jiné není možnost slevy.

Mám Roomstera 1,4, ale udajne ty Tomkety jsou nekvalitni, tak ja nevím komu verit

Jak nekvalitni? V cem presne? To jsou jenom takove internetove kecy. Jsou to bezne pneumatiky jako kazde jine. V nicem vymecne, ve vsem pravdepodobne naprosto prumerne. S Roomsterem budes vedet kulivy, jestli jezdis na Michelinach za 40 litru nebo na nejcinstejsich botkach za pet.

Jestli nebydlis na horach tak vem ty celorocky a mas klid.

rybka
hodnocení

po pul roce cca 5000km, kolega je mel sjeté.

Tak bud mel špatou seriii, nebo co ja vim, jeho vyjadrebni, nikdy Tomket, ptam se taky zde

jinak žiju na úpatí Jeseníků, takže zimáky potrebuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]