Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zvazuju koupi auta. Jezdim dalnice i kratsi cesty do hor. Zjistil jsem, ze atmosfericke Lancery se daji koupit pri nizkem nahezdu za relativne nizkou cenu? Co si o tech autech myslite? Diky
sauto.cz/...
sauto.cz/...
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
lll
0x
Kdysi dávno jsem v práci jako mladý proháněl Daewoo Racer 1.6, to byla tehdejší kopie tohoto vozu.
Bomba auto pro "mladé závodníky", jezdilo to jako blázen, měl jsem problém udržet ho na silnici (vycvičenej/vyježděnej ze Škody 100)![;) ;)]()
Bomba auto pro "mladé závodníky", jezdilo to jako blázen, měl jsem problém udržet ho na silnici (vycvičenej/vyježděnej ze Škody 100)
lll
Možná jo, už to je dlouho.
Jo, teď jsem si zagooglil, tak prej 1.5 motor a zrychlení nic moc. No mě to tehdy připadalo jak raketa.
Jo, teď jsem si zagooglil, tak prej 1.5 motor a zrychlení nic moc. No mě to tehdy připadalo jak raketa.
lll
Asi selektivní paměť, nevím. Ale všichni co jsme s tím jezdili tak jsme z toho byli nadšení. Někdo měl doma Oltcit, někdo Š105, já třeba Š100, ta měla snad 30kW, a ještě vytočená do řevu!
Třeba stopětka se na dálnici do kopce musela podřazovat na trojku, aby se to auto nezastavilo, stěžoval si tehdy kolega.
Dneska 2.0TDI 110kW už je pomalu slabota, holt jiná doba.
Třeba stopětka se na dálnici do kopce musela podřazovat na trojku, aby se to auto nezastavilo, stěžoval si tehdy kolega.
Dneska 2.0TDI 110kW už je pomalu slabota, holt jiná doba.
bobann
0x
Všechno To je lež a podvod
Průměrná spotřeba píšou 4,7 l. Probuch jak tahu nesmysl Jak může věřit.
V reálu počítej spotřebu 7 litru benzínu.
Průměrná spotřeba píšou 4,7 l. Probuch jak tahu nesmysl Jak může věřit.
V reálu počítej spotřebu 7 litru benzínu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]