Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nožní hustillka

Od: lubombar®
Koupil jsem nožní pumpičku ale dofouknout autopneu se mi nedaří. Jakou zkušenost máte vy? Viz foto
Nožní hustillka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

0x

Na to černé nahoře se šlape.

Náklaďák bych s tím foukat nechtěl. Na jízdní kolo super.

Jinak

mám elektrický kompresorek na 12V. Dofoukat z 1bar na 3bary trvá asi 1-2 minuty do 17palcové pneu.

tomasek
hodnocení

0x

taky jsem ji měl a hned vyhodil. Pořídil jsem kompresor na 220V a k tomu hodně dlouhou autogenní hadici. Na konec dal kvalitní pistoli s dobrým manometrem za 3tis. Celkem 5 tis a funguje to super několik let.

tomasek

Teda jednu věc jsem zapoměl napsat, dělá to kravál. Ale tu chvilku se to dá vydržet. Kompresor je bez zásobníku, takže okamžitě hustí. Velký ofroad dofoukám za 5 minut.Koupil jsem ho v globusu za 2tis.

hodnocení

0x
Mě unikal tlak ve spojích hadice. Neopravitelné. Většinou je to shit. Před tím jsem měl dvoupístovou, ta fungovala, ale taky se po čase rozsypala. Nejlepší je bohužel klasická pumpa - člověk si holt musí zacvičit. U elektro kompresorů člověk musí vzít kvalitnější model a to zas stojí dost peněz. Takže foukat na benzince, pro sebe klasická pumpa nebo kvalitní kompresor.

riva
hodnocení

0x

Nebyl jsem s ní spokojen. Starou ruční autohustilkou to šlo lépe a rychleji.

jir
hodnocení

0x
Tahle pumpička se za chvíli rozloží, vydře se to. Dlouho jsem používal pumpu, co byla k Žigulovi a pak jsem vyzkoušel pumpu, co prodávají v Lidlu, má univerzální koncovku na různé typy ventilků a s tou se pumpuje parádně. Má i manometr, i když velmi nepřesný, ale už poznám, který údaj odpovídá přibližně požadovanému tlaku, takže vlastně v pohodě... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]