Nejste přihlášen/a.
2x
2x
Principielně funguje velmi dobře. Dokud ji člověk nepotřebuje a má ji uloženou dole v regálu. Bratr Číňan stlačil výrobní náklady na nulu, takže během pár chvil se to vyběhá. Vedení pístních tyčí v podstatě neexistuje, z kruhových děr jsou za chvíli oválné, pak se sežvejkají těsnění ke straně a začne to jezddit plech na plech. Pokud se to nerozsype už dřív. Na nafukovací matračku dobrý. Nevylučuju, že měl někdo větší štěstí, ale tohle je moje zkušenost.
1x
1x
Přesně tuto značku nemám, ale tento typ starší výroby ano.
Autopneu dofoukne úplně v pohodě. I když chvilku to trvá.
1x
Když se takto ptáte a nepoznáte, proč to netlačí, umíte správně nasadit a zamčít tu koncovku? Jak nasadíte a zamykáte páčku, musíte cítit, že tlak z pneu ventilkem prošel do hadičky až ke zpětnému ventilku.
0x
taky jsem ji měl a hned vyhodil. Pořídil jsem kompresor na 220V a k tomu hodně dlouhou autogenní hadici. Na konec dal kvalitní pistoli s dobrým manometrem za 3tis. Celkem 5 tis a funguje to super několik let.
0x
doplněno 22.02.26 20:32: Samozřejmě mám i kompresor na 220V,ale ten se blbě tahá po pozemku nebo na ulici..Měl jsem i malý přenosný s 5lt zásobníkem..Zadřelo se ložisko a prebrousil řemínek..Ložisko pár korun, ale řemínek pod 700kč nešel sehnat..tak letěl ke kontajnéru
0x
Jo, vozím něco takového už cca n15 let v autě. Použil jsem to kdysi jen jednou na dofouknutí rezervy, když mi kdosi probodl šroubovákem na parkovišti u Kauflandu gumu. Nic moc, 30 let stará ruční pumpička je nesrovnatelně lepší.
Jinak jsem také používal kompresor ze staré lednice (dokonalé), ale ten se samozřejmě nedá nikde moc tahat s sebou
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.