Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zisk z prodeje

Od: borja

Podařilo se vám na nějakém autě vydělat? Já za totáče koupil veterána za 15tis. a bez investic jsem ho prodal za 600tis. Pak jsem v r.1993 koupil atipickou ameriku za 4mil.Kč a loni ji prodal za necelých 10mil. Nic podobného se mi už v současné době nepodaří. Co vy?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mudrsova
hodnocení

4x
Ja se obávám, ze pokud jsi za auto dal v 93 4mega a teď prodal za 10, tak si na nem celkem dost prodělal *smich*
borja
hodnocení

Spíše jsem dost prodělal na mercedesu S, který jsem koupil za cenu přes 4mil. a prodal po několika letech za 1,2mil.

mudrsova
Otázka tedy zní, jestli si na něčem uz vůbec nekdy vydělal...
borja
hodnocení

Asi ano, když v současnosti počítám v miliardách.

mudrsova
Tak urcite *smich*

2024
hodnocení

1x

Tož atipické auto je atipické auto, to má hodnotu.

Nicméně Vám nechci kazit radost, ale prodělal jste zhruba 4,5mil Kč.

borja
hodnocení

Prosím vysvětlete mi to, jak jsem to posral.

jirib
hodnocení

0x
Ó,znuděný milionář si chce pokecat...
borja
hodnocení

Aha, ono je to tu pro sociály.

buick

Myslíš, že se s tebou bude bavit opravdový milionář a machrovat, že byl lepší?

Proč by to dělal?

Zvláště u tebe, kterej na tom nijak nezbohatl.

borja
hodnocení

Pochopil jsem, že tady neradi slyšíte o iphonech, vysavačích hover a jako nejlepší auto tu propagujete 22let starou alfu romeo. Jste tu jiný svět, bohužel mimo realitu. Také hodinky značek Omega. IWC vás dráždí, čtyřkolka je placebo a další duchaplnosti.

buick

Miliardáři nebrečí. Čím víc to jen utvrzuje, že jsi jen žvanil.

Nejlepší auto je jednoznačně Trabant to ví každý milionář...A veterány nekupuju jako investici ale jako zábavu

buick

Ale to jsou lidi, kteří auta opravovat umí a dělají jim radost.

To nejsou vexláci, kteří to jen levně nakoupí a draze prodají bez jakékoliv investice do péče.

A vexláci, kteří si to ani neumí spočítat, tak to je jen vtip za milion.:-D

hodnocení

0x

Ano, čísílka při prodeji jsou větší, ale hodnota nevím, nevím:). Za tu dobu klesla hodnota koruny o stovky procent, použiju citaci z netu: Pokud jste v roce 1993 měli na účtu 100 000 Kč, dnes byste potřebovali zhruba 700 000 až 900 000 Kč, abyste si za ně koupili stejné množství zboží a služeb jako tehdy. Takže, aby jsi měl tu samou hodnotu peněz jako v době nákupu, tak by jsi musel teď prodat alespoň za 28 mil. *smich*

doplněno 22.02.26 16:56:

S takovýmto uvažováním to vidím tak na počítání miliardy jihokorejských wonů

borja
hodnocení

Já si tehdy koupil pro radost první civilí Hummer H1, první stokusové serie s výr. číslem 3. V létě jsem se občas projel, celkově jsem na něm najel 14tis. km.Celou dobu byl garážovaný. Prodal jsem ho za 9800000,-Kč. Kdybych si koupil v té době za stejnou cenu třeba mercedes, za přicet let by byl ve šrotu. O tom to je.V žádném případě jsem ho neměl jako investici.

hodnocení

0x

Je to tu samý miliardář... Jen čekám kdy sem k nám zaskočí Mask, Jeff Bezos či Michal Strnad...

borja
hodnocení

Pokud jsi starší, tak mé jméno znáš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]