Nejste přihlášen/a.
Podařilo se vám na nějakém autě vydělat? Já za totáče koupil veterána za 15tis. a bez investic jsem ho prodal za 600tis. Pak jsem v r.1993 koupil atipickou ameriku za 4mil.Kč a loni ji prodal za necelých 10mil. Nic podobného se mi už v současné době nepodaří. Co vy?
Myslíš, že se s tebou bude bavit opravdový milionář a machrovat, že byl lepší?
Proč by to dělal?
Zvláště u tebe, kterej na tom nijak nezbohatl.
Pochopil jsem, že tady neradi slyšíte o iphonech, vysavačích hover a jako nejlepší auto tu propagujete 22let starou alfu romeo. Jste tu jiný svět, bohužel mimo realitu. Také hodinky značek Omega. IWC vás dráždí, čtyřkolka je placebo a další duchaplnosti.
Nejlepší auto je jednoznačně Trabant to ví každý milionář...A veterány nekupuju jako investici ale jako zábavu
Ale to jsou lidi, kteří auta opravovat umí a dělají jim radost.
To nejsou vexláci, kteří to jen levně nakoupí a draze prodají bez jakékoliv investice do péče.
A vexláci, kteří si to ani neumí spočítat, tak to je jen vtip za milion.![]()
0x
Ano, čísílka při prodeji jsou větší, ale hodnota nevím, nevím
. Za tu dobu klesla hodnota koruny o stovky procent, použiju citaci z netu: Pokud jste v roce 1993 měli na účtu 100 000 Kč, dnes byste potřebovali zhruba 700 000 až 900 000 Kč, abyste si za ně koupili stejné množství zboží a služeb jako tehdy. Takže, aby jsi měl tu samou hodnotu peněz jako v době nákupu, tak by jsi musel teď prodat alespoň za 28 mil.
doplněno 22.02.26 16:56:
S takovýmto uvažováním to vidím tak na počítání miliardy jihokorejských wonů
Já si tehdy koupil pro radost první civilí Hummer H1, první stokusové serie s výr. číslem 3. V létě jsem se občas projel, celkově jsem na něm najel 14tis. km.Celou dobu byl garážovaný. Prodal jsem ho za 9800000,-Kč. Kdybych si koupil v té době za stejnou cenu třeba mercedes, za přicet let by byl ve šrotu. O tom to je.V žádném případě jsem ho neměl jako investici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.