Nejste přihlášen/a.
Díky moc
On opel se opravdu řítí do krachu, je ve velkých potížích, což se o jiné německé značce nedá říct. Tchán měl Corsu, po ní si koupil fábii a měl pocit že přesedl do mercedesu. Já kdysi měl Admirála, pak Recorda a Mantu. To ještě vlastnil GM, tak na svoji dobu to byly auta. Nyní mám 3tího touarega, první 10ti válec super, pak omyl R5 2,5litru v manuálu, nyní V6 3.0TDI na vzduchovém podvozku, asi zatím nejlepší auto co jsem kdy měl.
0x
Kdo by si taky kupoval jiný motor. Benzíny, které se do toho dávaly žraly i trávu kolem silnice a ta 1,6 nafta je taky na nic.
Spolehlivost odpovídá roku výroby takže je to stejně nespolehlivé jako všechno ostatní, ale nejsou tam žádné konstrukční vady takže v případě závady to není nutné hned házet ze skály.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.