Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Mam male auto chevrolet aveo rv. 2011.
Sekla se mi brzda na levem zadnim kole.
Rucka jde spatne nahoru.
Zkousel jsem se pohnout ani dopredu ani dozadu. Mlatil jsem do bubnu.
Je nejake reseni jak to odblokovat na cestu do servisu, nekde strihnout lanko nebo neco.
Moc dekuji. M.
Mam male auto chevrolet aveo rv. 2011.
Sekla se mi brzda na levem zadnim kole.
Rucka jde spatne nahoru.
Zkousel jsem se pohnout ani dopredu ani dozadu. Mlatil jsem do bubnu.
Je nejake reseni jak to odblokovat na cestu do servisu, nekde strihnout lanko nebo neco.
Moc dekuji. M.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Nemůže být "jen" zamrzlý bowden? To se běžně děje, když je prodřenej, ve dne do něj nateče a pak to zamrzne. U starých aut se v zimě nemá nechávat zatažená ručka.
To pak stačí prohřát.
To pak stačí prohřát.
Ono jak které jsou auta kde se doporučuje VŽDY ruční. Jinak za celou dobu co jezdím (auta povětšinou 20+) a nestalo se že by zamrzla nebo zarezla!Dokonce ani na stařičkém fiatu tam spíš přimrzly dveře stejně jako na stopáté.
asd1
Fsecko s dvouhmotou když stojí v kopci..
Nejspis zamrzlej lanovod = ohřát. Jak bude čas tak dát novej.
Nejspis zamrzlej lanovod = ohřát. Jak bude čas tak dát novej.
Š100,120, Favorit, Octavia 1.. u všeho dokázaly lanovody zamrznout, když ve dne byla obleva a v noci mrzlo.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]