Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BMW E46 320 i nebo Mercedesu - Benz E 220 W210?

Od: spiritofthespeed®
Zdravím Vás všechny.
Mám na Vás řečnickou otázku, protože já favority mám.
Čistě teoreticky, co byste si vybrali?
A pokud je tu někdo, kdo má zkušenosti s ojetou E46 a nebo s W210 220 či jinou motorizací, budu rád za postřehy.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Stary vrany jsou to uz oboje, ale Masarka hnila jak brambory uz nova, takze z tohoto vyberu BMW.

P.S.: W210 je o tridu vetsi auto.

hodnocení

Ano, je o třídu vyšší, řídil jsem W210. Ta ruční brzda je zprvu nezvyk pro Skodovkare ale zvyknete si.
trtr
Myslíte 4. pedál? *smich*
U automatu třetí:) Náhodou nápad je to dobrej, v noze je bez námahy daleko větší síla, žádný rvaní ručky oběma rukama v prudkým kopci. Pro mě, když do toho sednu, spíš to odbrzdění je nezvyk, napřed si to vůbec uvědomit a pak místo toho neotevřit kapotu vedlejším táhlem:)
k2

Pokud se nepletu, tak je tam takovychto "vychytavek" vice, treba chybejici prava packa...

bear
hodnocení

0x

U obojího hlavně, aby to nebylo zrezlé.

trtr
Jak v tom bude sedět frajer 18+, tak je o zábavu a časté kontroly postaráno. *hi*

hodnocení

0x
Neblázni.
Ani jedno, jsou to krámy se směšnou bezpečností. Ten Mercedes je měkký jak plechovka. Třeba oproti AR 159 je to 15 let vývoje rozdíl. A cena stejná.
Koupit třeba Focus MK2
Nebo AR 159, to je auto postavený na prémiové platformě. Hodně části karoserie lepeno pro lepší soudržnost než je svařování. Velký podíl vysokopevnostní oceli. Podceňovaný auto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]