Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volba advokátní kanceláře v případu vybodování

Od: jake
Dobrý den,dnes ráno se mi stala velice nemilá věc. Přišel mi dopis kde bylo napsáno že jsem dosáhnul 12ti bodů a že do 5 dní mám odevzdat ŘP. Na internetu jsem se dočetl že proti tomuto jednání si lze najmout advokátní kancelář která se touto věcí zabývá.
Povedlo se mi najít těchto kanceláří několik ale rád bych věděl která z nich má nejlepší výsledky a zda s některou máte zkušenosti
Předem děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milanb
hodnocení

5x

Jestli jste dosahl 12 bodu, tak uz je pozde neco honit. Odevzdejte ridicak a pak se muzete s nekym radit.
jestli to neni nejaky podvod, tak byste mel vedet, za co jste vsech tech 12 bodu dostal, a tim padem, jestli ma cenu se branit, nebo ne.

jirkaa
hodnocení

2x
Pokud máte 12 bodů, zaplatil bych si v Mostě na autodromu kurz. Uberou Vám dva body a nemusíte řešit advokáta.

Radu pro tazatele nemám.

Ale možná bude problém, že má takové přestupky, za které se body umazat nedají.

A jak čtu teď na stránkách autodromu Most, tak maximum pro účast v kurzu je 10bodů a nesmíš mít přestupky za 6 bodů a více.

2024
hodnocení

2x
Advokáta Vám neporadím.
Ale až Vám řidičák náhodou někdy vrátí, tak bych nějakou radou přispět mohl (abyste o něj zase obratem nepřišel).
asd1
Na vybodovani vůbec nemusíš jezdit jako prase/ nebezpecne, stačí pár banalnich věci a máš to.
Tyhle firmy proti bodum napadají proces, hledají nějakou chybičku, protahujou rizeni atd. Jestli uspejou i u tazatele vůbec neni jistý.
mm

Proces lze napadnout (a protahovat až do uplynutí zákonné lhůty) v případě, že přestupkové řízení teprve probíhá (resp. bylo zahájeno). Jestliže bylo ukončeno, jsou opravné prostředky už velmi omezené. V případě přestupků vyřešených blokovou pokutou, kdy pachatel výslovně s přestupkem i jeho řešením souhlasil, už prakticky nemožné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]