Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dostal jsem od kamaráda rádio Blaupunkt Trier CC 31, jako náhradní radio do mé Felície (mám tam Boston CC 22). Rádia jsou podobná. Cod si již nepamatuje ( je mu 88 let ).
Díky...
BP1761N7044068 a 7641761512
No mě bude brzy 70... pamatujeme si hodně věcí kolem auto a moto veteránech...
Zlatý věk ![]()
V generátoru mě vyšel kód 1846.
Kód se zadává pouze počtem opakování mačkání tlačítek 1,2,3 a 4.
Pokud byly zadávané neplatné piny, tak rádio musí být zapnuté a místo --- pomlček musí svíti nápis COD nebo opačně COD a pak pomlčky. Už nevím. Pak jde kód zadat.
Už jsem dělal jedno zakodované, které jsem měl zapnuté přes noc několik hodin.
Ovšem po třech pokusech to bývá bloklé max na 1-2 hodiny a pak jde opět zadávat.
Ještě poslední info, pokud někdo neflashnul eeprom paměť, tak ten kód musí fungovat.
Tedy pokud někdo do mozku nenahrál jinou duši z jiného mozku rádia Trier pro představu. ![]()
Napiš, zda funguje. Veteránům ZDAR ![]()
![]()
Ještě k těm rádiím.
ZA tím čtvercovým displejem je plastový bílý trychtíř a uprostřed žárovička ve žluté šprcce z gumy.
Já jí vždy spálenou ze šprcky vydoloval, uříznul čepičku na té žluté šprcce a nechal jen tu průchodku.
Pak tam strčíl LED diodu 5mm 6lutou ideálně se mě osvědčila tato:
A dal k ní odpor do serie asi 1 až 1,2Kohm a svítilo to perfektně.
Spousta těchto Bostonů, Lubecků, Trierů, Montreauxů, atd... má vadnou tu žárovičku a není nic vidět.
Proto to píšu ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.