Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xenon ,jaký koupit?

Od: doutnak®
Ahoj..Moje auto má mít asi standardně žárovku H7,ale když jedno přestalo svítit, tak jsem vytáhl toto..Asi nějaká Čína? Stejnou nemůžu nikde najít..
Xenon ,jaký koupit?
Xenon ,jaký koupit? #2
Xenon ,jaký koupit? #3

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

0x

To je nějaká HID sada Xenonu do H7 patice.

Není to schváleno. Ballast VN je většinou externě bokem lampy.

hodnocení

Takže by tam měla jít vrátit klasika,předpokládám..Co je to Ballast? Krabička k tomuto?
bear

Jestli je to opravdu xenonová výbojka, tak k sobě potřebuje elektroniku, aby udělala z 12V vysoké napětí pro zapálení xenonu.

To víčko, který ukazuješ na fotce někdo provrtaal a protáhl kabely. takto origo to být nemá.

hodnocení

Myslel jsem si to..Ale co teď? Asi vrátit zpátky klasiku? Co doporučuješ?Po jednom kuse se to asi neprodává a konektory koukám,že má každý výrobce jiný..Ani neznám hodnotu svítivosti,nic tu není napsané..
bear

Vyfoť vnitřek lampy. zda tam jsou nějaké zbytky origo drátů.

Nejde o hodnotu svítivosti, ale o teplotu světla. Určitě měnit obě v páru, jinak bude každé světlo svítit jiným odstínem, navíc i intentita druhého světla se zlepší s novou výbojkou.
bear

bery... HID není schváleno pro lampu, kde výrobce navrhnul H7.

Lampy většinou oslňují a auta nemají ostřikovače světel.

Toto není lampa pro D2S a podobně.

hodnocení

Vrátím to k originálu..Zítra to snad stihnu vyfotit zevnitř..Měnit jednu je blbost,jak ostatní píšou..a kupovat znovu tenhle bastl..asi néé..Ale díky všem..Bear..ostřikovače světel to má
bear

Další podmínkou xenonů je automatická regulace sklonu dle změny uhlu na nápravách, kde jsou potenciometry.

Proto HID nikdy nemůže plnit homologaci v tomto případě.

Dej zpět halogeny.;)

bln
hodnocení

0x
Připadá mi to jako něco takoveho viz odkaz
xenony-levne.cz/...
Lze tam koupit i pouze výbojky.
Takže buď koupit nové vybojky a nebo zrušit elektrokrabičku a dat klasické žárovky h7.

hodnocení

0x

kup todle budeš spokojen ledpodsviceni.cz/...

k2

To tazateli (momentalne) nepomuze. Nejprve musi vyresit elektriku ke svetlum, pote montovat "zdroj svetla".

hodnocení

Díky všem, ale nejspíš vrátím origo H7;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]