Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kód autoradia Volkswagen Gamma V

Od: gamma
Dobrý den.Dostal jsem od známého autorádio Gamma V z vozidla VW Golf 4 ale nenašel k němu kód potřebný k odemčení. Podle toho co jsem zjistil by měl být výrobce autorádia Blaupunkt a vím že na tato autoradia existoval program který ho uměl zjistit.
Chci se zeptat zda někdo nemáte tento program nebo jestli by mi někdo dokázal tento kód zjistit.Na autoradiu je vyraženo VWZ1Z3A6673553.Předem děkuji.

Kód autoradia Volkswagen Gamma V

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

0x

Na Gammu V je sice program, ale musíš přečíst obsah dumpu eepromky a ten do programu jako bin soubor vložit.

doplněno 05.02.26 16:48:

Taky záleží, zda je to Blaupunkt, Grundig, Philips nebo Sony.

Všechni tito výrobci dělali Gammu i Betu V generace.

Dle toho je tam eepromka 24C16 nebo 95C160 nebo je to u Grundigu v mikroprocesoru Motorola.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]