Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ve čtvrtek jsem dovezl auto z Německa od privátní osoby. Jel jsem tedy v pátek na evidenční kontrolu kde mě poslali pryč, jelikož auto má sportovní podvozek a větší kola, než jsou zapsaná v techničáku z Německa. K podvozku mám posudek i povolení ABE s KBA číslem, jenže mi bylo sděleno, že to nestačí, jelikož to chce prostě mít v techničáku napsané.
Takže se nabízí 2 varianty, vyměnit podvozek, nebo auto příhlásit v Německu na týden a zařídit zapsání do německého TP, jelikož do TP od původního majitele to už nelze zapsat, protože je auto od něj odhlášeno. Šlo by to případně vyřešit jinak, nebo musí to opravdu být zapsáno v TP z německa?
Druhou otázkou jsou ta kola, dostal jsem k tomu kola, se kterýmy by neměl být problém. Tudíž to na evidenční kontrolu přehodím, jak pak postupovat, abych ty větší kola dopsal do českého TP?
Vše řeším poprvé a už nevím jak dál.
Děkuji za případnou radu,
KD
1x
Dal bych tam kola co na to patří a šel tu evidenční kontrolu udělat jinam. Pokud netaháte nárazník po zemi tak bych na jiný podvozek neupozorňoval a dal jim jenom to nejnutnější a další dokumenty až případně na dotaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.