Nejste přihlášen/a.
Zdravím, poslední dobou mi Kia Ceed rv. 2010 benzín 1.6 dělá to, že když jedu tak se najednou začne při jízdě tak nějak divně třepat a divně hučet. Po chvíli to z ničeho nic zmizí. Žádná kontrolka se nerozvítí, dělá to hodně nepravidelně. Někdy ano někdy ne. Díval jsem se na kola která jsem pro jistotu utáhl ale nebylo povolené ano jedno, díval jsem se i dole na oodvozek jestli něco nedrhne a nic.
Může to být poloosa? Dočetl jsem že prý muze vynechávat vstřikování...
Může to být poloosa? Dočetl jsem že prý muze vynechávat vstřikování...
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
bear
1x
U tak starého auta bych se zeptal, zda měníte svíčky.
Co se setkávám, tak většinou na svíčky lidi kašlou. Zbytečně se adaptují na vyžší spotřebu paliva a díky většímu odtrhu na opotřebené elektrodě svíček, lidi končí na opravě s tím, že nejen že je potřeba dát nové svíčky, ale dát i probité a poškozené zapalovací moduly.
Takže výměna v řádech x-tisíc zbytečně.
jir
0x
Ano, může. Taky to může být zapalování - špatná svíčka, kabel ke svíčce, vadná zapalovací cívka a ještě další věci... Teď jsme na Fordu Fiesta měli podobnou nepravidelnou závadu. Bylo podezření na vstřiky, pak cívku, ale nakonec stačilo vyměnit kabely ke svíčkám...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]