Zdravím , potřeboval bych pomoct. Mam Passat b5 na dojezděni jako pracanta, od podzimu se občas stávalo ze kdyz jsem zařadil zpátečku tak se vypl motor. Pak to zas treba slo delší dobu , nevim jestli to bylo vlivem počasím. Ted se to opět stalo ale uz to dela porad . A ted kdyz dam zpátečku a chcípne to tak po dalším nastartovaní to chcípne hned co naběhnou otáčky. Pak počkám chvíli a pak to zas nastartuje , zařadit jde 1-5 vpohode ale jak dam zpátečku tak to vypne. V létě jsem jediný dělal couvaci kameru k radiu , myslel jsem ze to s tim souvisí ale i kdyz jsem ji odpojil tak to nepomohlo. Co by to mohlo byt , co zkusit? Diky za rady
šel bych po kabeláži co de po prahu u řidiče čast de do komfortu v podlaze u řidiče a zbytek ke světlům dozadu a u toho řidiče to hnije rozpadá se izolace a kable zkratujou
dál bych prošel prošel pruchodku do 5tych dveří podobny problém jak u řidiče a taky to dokáže dělat divy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.