Nejste přihlášen/a.
Mam Passat b5 na dojezděni jako pracanta, od podzimu se občas stávalo ze kdyz jsem zařadil zpátečku tak se vypl motor.
Pak to zas treba slo delší dobu , nevim jestli to bylo vlivem počasím.
Ted se to opět stalo ale uz to dela porad . A ted kdyz dam zpátečku a chcípne to tak po dalším nastartovaní to chcípne hned co naběhnou otáčky. Pak počkám chvíli a pak to zas nastartuje , zařadit jde 1-5 vpohode ale jak dam zpátečku tak to vypne.
V létě jsem jediný dělal couvaci kameru k radiu , myslel jsem ze to s tim souvisí ale i kdyz jsem ji odpojil tak to nepomohlo.
Co by to mohlo byt , co zkusit? Diky za rady
Zkus prvotně od převodovky odpojit zpátečková světla. Konektor od spínače.
99 a 300 = vrak
Plánuj novější.
Ani B5,5 neodstranila všechny neduhy B5ky.
Tak to prostě je.
Jinak děláš komplet renovaci.
To je jako mít Octavii 1 z roku 97. To dnes prostě nechceš. Bez ABS, výbavy, nájezd ve stovkách a co s tím...
0x
šel bych po kabeláži co de po prahu u řidiče čast de do komfortu v podlaze u řidiče a zbytek ke světlům dozadu a u toho řidiče to hnije rozpadá se izolace a kable zkratujou
dál bych prošel prošel pruchodku do 5tych dveří podobny problém jak u řidiče a taky to dokáže dělat divy
Ještě mi napadá odpoj to ze spínače zpátečky muže bejt ve zkratu i ten spínač i když to by asi vylítla i pojistka
Ja bych odpojil konektor natočil to a dal do konektoru klemu pokud chcípne deš po kabeláži pokud ne meníš spínač na převodovce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.