Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upozornění na radar

Od: macvac odpovědí: 1 změna:

Snažím se vždy jezdit podle předpisů. Například i před křižovatkou snížím rychlost na 70, což se mnohým jedoucím za mnou nelíbí. Bohužel se většinou při odjezdu z obce "zakecám", a nedoržím předepsanou padesátku.Zatím to vždy bylo za 500. K navigaci používám mapy.cz. Ta při překročení povolené rychlosti pípne, ale zdá se mi, že s mírným zpožděním. Kdo se v tom vyznáte je tam možné nastavit, aby navigace výrazným zvukovým znamením upozornila dopředu na blížící se radar. Díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
V mapy.cz, ani Waze tato možnost standardně zřejmě není. Pokud se dobře pamatuji, tak jsem tuto možnost naposledy viděl před spoustou let v navigaci Tomtom v telefonu s Windows CE. Pro mě dodnes nepřekonaný navigační sw, nemyslím samozřejmě jeho tragickou parodii, která později vznikla pro android.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]