Ahooj..Sice mám bohaté zkušenosti s převody a pojištěním, ale...Již více jak týden jsem v kontaktu s pánem,který inzeruje auto..Volali a psali jsme si x krát.Starší člověk je to..Nabizel a vysvětloval jsem mu vrianty přepisu a pojištění auta,které od něj chci koupit..Dnes ráno jsme si potvrdili po několikáté varianty a možnosti prodeje,přepisu atd..Auto jsem tedy pojistil a pán přestal komunikovat..Vymýšlí blbosti a nekomunikuje..situaci vyřešil tak,že napsal,že auto nejede a vše přesuneme na neurčito..Půjde povko zrušit? Mělo by,ne..? Je to u ČSOB pojišťovny.Zítra tam zavolám,ale ptám se tu doplněno 05.01.26 22:49: Domluvil jsem si dokonce v práci dovolenou a pán vše potvrdil..auto je 150km odemne..A a pak mu asi začal někdo radit,nebo nevím doplněno 07.01.26 16:54: Zrušeno..bez problémů
Jo, je tam dvoutydenni lhuta na zruseni pokud jste to nezakladal primo na pobocce nebo u ziveho cloveka obecne. Jen na to neni tlacitko, musi se napsat individualni vypoved, u mne to bylo e-mailem (tusim Generali)
Cca před čtyřmi lety jsem podobně před přepisem pojistil auto. Z přepisu sešlo, protože se ukázalo, že je registrované jako N1, což mi prodejce zatajil. Napsal jsem pojišťovně (ČPP), že ručení ruším, protože ke koupi nedošlo a obratem ručení zrušili a vrátili skoto celou částku (bez těch cca 3 dní).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.