Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STK a velký TP

Od: standazoch® odpovědí: 8 změna:
Zdravím vás, mám dotaz dal jsem auto kvůli přepisu pánovi který sliboval STK, dostal peníze velký TP ovšem STK není a TP mi nevrátil, auto chce teď dát k STK jiný zájemce a tudis být přepsán jako majitel, potřebuje ten TP?nebo stačí evidenční kontrola?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

*zed*

Na zápis ZMĚNY je potřeba předložit, pokud ještě vůz má oba doklady= ORV I tak i ORV II-technický průkaz ; je-li platná TK pak není třeba provádět evidenční kontrolu, ta pokud není platná TK je pak nutné předložit protokol o evidenční kontrole, + jsou třeba osobní doklady

Pokud není ORV tak osoba vedená v registru nahlásí ztrátu dokladu a tento v případu ORV I vydá za daný spr.poplatek nový, v případu ORV II-technický průkaz opět za poplatek může vystavit papírový s tím že bude znehodnocen a zůstane platný elektronický. Pokud jde o zápis změny, vydání nových dokladů za ztracene atd. pak je NUTNÁ ověřena PM

hodnocení

No STK nemá povinné ručení ano, když je vystavena plná moc majitelem stačí evidenční? vím že bez TK přepis nejde tudis STK bude mít k dispozici jen malý tp, ptám se musim sehnat velký TP jsko druhý doklad?

Vše máte v odpovědi viz výše! !

hodnocení

0x
Na stk velký techničák už dàvno nepotřebuješ
Stačí ti jen malej Tp

jirib
hodnocení

0x
Hlavně,aby jsi měl všechny údaje propsané v digitální kostce vozidla...
Pokuď ne,třeba pneu,tak to STK neprojde.Evidenčka problém není.
km
05.01.26 01:53

.

km
05.01.26 01:54

.

km
hodnocení

0x

pokud TP úřad neodebral, pravděpodobně ho budou na STK chtít

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]