Nejste přihlášen/a.
Zdravím,před nejakou dobou jsem byl obdarován 2 koncovými tlumici výfuku,bohužel bez homologace, mel jsem v plánu je dát na svoje daily(subaru legacy) jenze v moment co jsem se více zacal zajimát o to jak je to s homologací docházi mi ze bych z toho mel víc skody nez uzitku ,kazdopádne pokud by nekdo umel poradit,velice ocenim.
Poradím jen jedno. Když někdo jede autem s nehomologovaným výfukem a prdí až přes 4 ulice, tak je tam na sedačce za volantem vždy nějaký blbeček v šiltovce, kterej se tváří hrozně drsně a důležitě, až je to směšné.
Takže tím je asi řečeno vše. Ještě to chce pořádný křídlo na kufr z Boeingu 747 a dát si s podobnejme individuama sraz k MC Donaldu.
Takže opravdu je u toho víc škody, nežli užitku. Bohužel né každej si to přes své ego dokáže přiznat a zhodnotit
.
Pokud se takto ptáš, tak to cením. Doporučuju nějakou homologovanou decentní Soietu, když už teda... no...
...
Ale pokud dotaz zněl k vůli STK a PČR, tak no coment
To ze delaji cokoliv je sice hezke, ale pokud vim, tak homologaci meli urcite na vyfuky Favorit-Felicia-Fabia/Octavia 1 a mozna jeste nejake "bezne" evropske vozy te doby.
Predstava, ze mi tam udelaji kusovou zakazkovou vyrobu vyfuku s homologaci, ktery nebude drazsi nez cele auto, je celekem zajimava. Nebo mate konkretni zkusenost?
Jim pokračuje podnikání proto, že dělají v roce 2025 vejfuky na Octavii 1 a starší? To by byla jedna či dvě zakázky ročně.
Nejprve se Vám nezdá, že nedělají vejfuk na Subaru a pak projistotu dáte kalkul, že zakázka bude dražší jak auto.
To je směšné
.
Ruční práce a homologace u kusové výroby není jako vejfuk na Pandu, tvl...
@ece: Vy tedy vite, ze jsou schopni udelat zakazkovou vyrobu 1kusu vyfuku (tlumice) homologovaneho pro silnicni provoz v nejake rozumne cenove hladine?
Pro důchodce, který kupuje potraviny ve slevě asi není rozumná cenová hladina ani originální výfuk a u druhovýroby z Polska stejně brečí, že je to drahé a vzpomíná, že u Š120 mu výfuk vydržel totálně zrezlej celej život.
Nemá cenu se bavit. Každý má jinou představu, co je pro něj rozumné.
Já, kdybych chtěl výfuk z nerezu ruční práce, tak nemám problém, kdyby stál 15 - 20 tisíc. Navíc vím, že vydrží celej život auta. Místo toho nějakej Walker nebo Bosal koupím za život auta 10x. A to si málo kdo uvědomuje a nebo počíátá s tím, že auto je spotřebák a až nabourá, tak to auto může rovnou do šrotu. Někteří k tomu přistupují touto mentalitou tak do detailu, že auto ani nemejou a nechávají uvnitř odpadky, posmrkaný kapesníky a palubka lepká kdoví od čeho a na kobercích vrstva bahna.
I taková prasata a držgrešle jezdí na STK. Pro ty asi není rozumná představa za cenu materiálu. Protože i samotný nerez není rozumná volba z ekonomiky.
Víme?
@ece: Kompletni rucne delany nerez homologovany vyfuk za 15-20tis? To pochazite z lacineho kraje.
Nebo to jsou ceny, za ktere Vam ho Soieta vyrobi? Nebo vite o nekom, kdo ho za tyto penize vyrobi?
@ece: A co tedy myslite? 2 koncove tlumice jako tazatel, nebo 1 tlumic? I tak moje otazka trva:
Je to cena, za kterou Vam ho Soieta vyrobi? Nebo vite o nekom, kdo ho za tyto penize vyrobi?
Cena se odvíjí podle zakázky. Zavolej tam a poptej se. Budeš to mít přesně a aktuálně. Moje zkušenost před 8 lety nebude aktuální ani vzhledem k vozu cenově přibližná tobě nebo tazatelově Subaru.![]()
@ece: Tak se pochlubte co a za kolik Vam vyrobili pred 8 lety. Ja klidne napisu, ze +- pred 8lety jsem kupoval seriove vyrabeny nerezovy homologovany vyfuk (bez svodu) - mysleno stredovy a koncovy tlumic s navazujicim potrubim (konstrukce treba jako Felda) za cca 25t. Dnes jsem koukal, ze uz je za 30t. Svody uz tenkrat byly za 35t+doprava z USA, to uz jsem dat nechtel, dnes nemam ani odvahu se divat.
Pak jsem nekdy loni shanel nerezak na jine auto (radovy 4valec atmo benzin). Seriove ho nikdo nedela, tedy vse by se muselo delat na zakazku. Odhady ruznych svarecu nerezu byly cca 10t za jeden dil. Samozrejme bez homologace, proto me zajima cena zakazkoveho homologovaneho vyfuku.
nechte si tam laserem "vygravírovat" všechny ty číslíčka a písmenka co jsou potřeba, v Asii to dělají stejně. Zákazník chtít tam mít Cé Eé, zaplatil si za ty značky, tak mu je tam uděláme... pán být spokojený, nemít problém pane![]()
Zbytecne. Policajt se Vam v 21. stoleti pod autem valet (a hledat homologacni znacky) nebude a na STK nejsou zas takovy pitomci, jak si nekteri mysli.
Jak uz tady padlo nedela to kraval=homologace netreba, dela to kraval=samodomo homologace nepomuze.
Policajt se válet nebude, ale insid ano. Zvláště, když auto z venku vypadá šaškovsky komplet ve více detailech (polepy, křídla, uříznutý péra, zavařený kliky, LED žárovky na starým pekáču, barevný pásy (který sami o sobě nic, ale přilákají pozornost), tuzingový disky, atd, atd...
"Jj, nejlepší je civilně vypadající raketa, ale to pochopí tak 2 z 10 tunerů. Doba výfuků, křídel,tahokovů, KN filtrů (hříbek),... už je pryč." ![]()
"když auto z venku vypadá šaškovsky komplet ve více detailech (polepy, křídla, uříznutý péra, zavařený kliky, LED žárovky na starým pekáču, barevný pásy (který sami o sobě nic, ale přilákají pozornost), tuzingový disky,"
Tak takovej je "jasnej"![]()
Všechno si lze dát dopořádku.
Stejně jako do společnosti si normální člověk ostříhá, oholí nebo upraví, vyčistí zuby, umeje, navoní, nemá vymlácený zuby, modřiny, tetování (pokud jde někam do seriózní společnosti a né mezi fetky a vrahy),
tak i auto může vypadat umytě, uklizeně, bez chybějících částí, nenabourané, neodřené
a hned je dojem u druhých jiný a není důvod něco hledat, zkoumat, buzerovat od PČR.
Spolužák má tetování na krku a test na drogy a dejchání u PČR má prý vždy. Jezdí starou BMW popelnicí E46 a na sedačkách chlívek.
Pak je jasnej, ale on to nevidí a neví proč to tak je. Prostě nevysvětlíš... ![]()
To bude historka se vzorkem gum z dob, kdy ho cajri zjišťovali "mozkovým myšlením".
autorevue.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.