Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s povinným ručením

Od: michal2 odpovědí: 8 změna:

Nevíte, kde si sjednat levné pojištění auta? Moji kamarádi to řešili přes PorovnejMe, ale pro mě to vyšlo docela draho.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V podstatě všechny srovnávače jsou na tom stejně a vždy závisí pouze na parametrech auta a datech o klientovi. Pokud chcete používat srovnávače, v pořádku - ale pak se ozvěte té "nejlevnější" pojišťovně a řekněte, že byste si ověřili možnosti - dostanete se o dalších 5% níž (provize pro srovnávač).

A jaké je nejlevnější? Když nemáte nic... to je zadarmo. Ono totiž - kdo chce opici, musí mít na banány.

k2

To opravdu neni o opicich a bananech, ale o nenazranosti pojistoven. Rozdily za totozny produkt muzou byt obrovske, ale pokud nekdo chce sponzorovat pojistovny za nic, tak je to jeho volba...

Nemyslím si. Jasně - některé pojišťovny jsou dražší svou nabídkou, proto nerozporuju to porovnání. Ale pokud jste byl někdy i poškozeným, možná vám dojde důvod těch cen.

k2

Vy tedy platite to nejdrazsi na trhu, aby se pripadny poskozeny "mel dobre" a pokud ten rok nenabourate, tak Vas alespon hreje pocit, ze se ma dobre "Vase" pojistovna?

A jaka je tu tedy spojitost s tou opici a bananama?

K2 - nemám chuť se s anonymem hádat - o placení nejdražšího jsem nepsal a nikoho nepodporuju... ale taky vím, jaké problémy jsou i s povinným ručením u těch nejlevnějších a jaké mají záludnosti. Je zbytečné diskutovat s vámi - nezlobte se na mne, reagovat již nebudu.

k2

Ja ale nejsem anonym. Hadat se nechci, pouze se Vas (slusne) ptam. Vite, jake jsou problemy a zaludnosti, ale sdelit (nam) to nechcete. Proc jste tedy vlastne vubec odpovidal tazateli?

Porad jste mi stejne nevysvetlil to s tou opici...

hodnocení

2x

Proč mne hned napadlo, že jde o reklamu?

Vaši kamarádi to přeci řešili jinak. Vy sám víte, že je daleko více srovnávačů. Zkuste jiné srovnávače, určitě to bude lepší.

jir
hodnocení

0x
Pošlete výpověď. Oni se ozvou a zeptají se, proč chcete pryč. Řekněte, že máte lepší cenu a oni vám navrhnou snížení ceny, jen abyste u nich zůstal. Já se tak dostal z 5400 na 2500, stačilo dát výpověď...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]