Nejste přihlášen/a.
Chci si udělat papíry na 125ccm ale mamka mi to nechce povolit...prostě se o mě bojí to chápu ale ja sem na sebe opatrnej a snazil bych se jezdit zodpovedne...tatka ma motorku 600 ale mamka mi to proste nepovoli...tatka by nebyl proti :D
Úplně jednoduše- podle toho tedy, kolik Ti je. Udělej si řidičák rovnou i na auto. Mamku přesvědčíš tím, že jí ukážeš požadavky zaměstnavatelů v inzerátech na práci. Téměř všude chtějí cizí jazyky a řidičák.
Tak to je na nic. Tak zkus říct taťkovi, ať to na mamku zkusí s tím, že řidičák je hlavně o tom, že Tě naučí dopravní předpisy. Tím spíš budeš jezdit bezpečněji.
ta snaha o zodpovědné ježdění se ztratí, až ti vítr rozcuchá vlasy a zažiješ to první opojení...
nejenom mamka ti brání... bránit ti budou i v autoškole, protože na 125 ccm, teda řidičák A1 musíš mít 16let.
Je ti 15, můžeš si udělat AM, který opravňuje k řízení malého motocyklu nebo mopedu s maximální konstrukční rychlostí do 45 km v hodině - např moped nebo malý motocykl.
Počkal bych a dělal řidičák A1, protože rozšiřování na vyšší je vždy dražší, jak udělat více oprávnění najednou...
najdi si zatím holku, ale také aspoň 15 tiletou... motorka tě přejde.
Ahoj, chceš být dobrovolným dárce lidských orgánů? Není to trošku brzy v 15 letech? Jezdit v plném provozu, to není jako hra na PC. Tam se nemůžeš portnout do jiného levelu apod. Tam stačí maličký okamžik, setina sekundy a zpět špatné rozhodnutí nedáš. I když by ses snažil jezdit zodpovědně, Tvoje mamka Tě asi ještě vidí jako nedospělého mladého chlapce. Nezlob se proto na ni a nepřemlouvej ji. Navíc fakt vyjde levněji, když počkáš ještě 3 roky a uděláš si pak řidičák na auto (a tím pádem můžeš řídit i malý motocykl). A nejhorší, co můžeš udělat, je chodit za mamkou a neustále ji přesvědčovat o své možné zodpovědné jízdě a získání řidičáku. Tím ji akorát zatvrdíš v tom, že Ti do nepovolí. Snaž se jednat zodpovědně v životě - třeba ve škole. A může se stát, že Ti maminka dovolí. Ale ona má o Tebe úplně obyčejný mateřský strach o svoje dítko, tak zkus pochopit taky ji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.