Zdar. Mám snímač teploty motoru. Ale když tam chci dát hroty multimetru tak jak je to utopený hodně špatně se mi tam trefí tak abych se dotknul měřícími hroty těch pinů kterých chci. Máte na to nějaký trik potřebuji měřit jak za studena tak i za tepla čidlo. Takže vymontovat čidlo ven není řešení Byly by dobrý krokodýlky ale pochybuji že se tak kompaktní malý úzký vyrábí, sotva by se tam vešel jeden Díky
Na měřící kroty se prodávají prodloužení, které mají na konci ostrou špici asi 10mm dlouhou.
Pokud dokážeš sehnat stejné dva kusy konektoru (samce a samici), tak si můžeš vyrobit mezikus s odbočkou pro měření.
A nebo můžeš narovnat kancelářskou svorku, jeden konec namotat na měřící hroty a druhý konec nechat dlouhý podle potřeby. Namotání zaizoluješ a můžeš měřit.
Riesim tu kusom medeneho vodica vhodneho priemeru, ktory po zasunuti vedla pinu nadviaze bocny kontakt. Potom bud kablik s krokosvorkami na hrot multimetra alebo rovno meracie snury s hacikmi alebo krokosvorkami.
Niekedy je mozne namotat tenky medeny vodic na ihlu alebo tenky klinec a navliect to na pin.
Často potřebuju takhle něco změřit i na běžícím motoru, kde jakékoli hroty nemají šanci o piny ani škrtnout, natož spolehlivě držet ( zrovna včera hledání chyby vstřikovače u motoru běžícího na 2-3 válce ze 4 ). Většinou uříznu kousek nějakého konektoru třeba z počítačového zdroje s aspoň podobnou roztečí a narvu to tam, tohle funguje. Dokonce i trvale tekhle mám "zredukovaný" konektor ventilu přepínání délky sání, které mám ze starší verze motoru s jiným konektorem- tam to teda mám ještě pojištěné lepidlem proti vypadnutí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.