Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto kňučí

Od: jdjd odpovědí: 0
Zdravím, vlastním BMW řady 1. Jsem s autem velmi spokojen, ale trápí mi jedna věc. Nejprve mi začalo hučet zadní ložisko, které jsem vyměnil a vzápětí se ozvalo druhé zadní ložisko (taky vyměněno). Auto bylo pár měsíců bez hluku z podvozku, jezdilo suprově. Poté začlo znovu něco hučet a doslova řvát až i vibrovat při vyšší rychlosti. Při neutrálu se tento zvuk nebo dunění nestávalo. Nejvíce byl slyšet cca ve 100-120km/h. Vyměnil jsem teda diferenciál z jiné jedničky s nájezdem 120tis km a byl klid. Bohužel poslední dobou se znovu ozývá z podvozku hučení, ale cca při rychlosti 40-60km/h a zařazené čtvrté rychlosti. Jinak to auto prakticky tento zvuk nedělá. Je možné, že bude po smrti i ložisko kardanu? Případně mám se bát, že to bude i převodovkou? Auto má najeto 200tis km. Jedná se o verzi 2.0 105kw N43. Děkuji za odpovědi!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]