Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu.Kupoval jsem automobil v autobazaru.Auto dovezené z EU.Bazar provedl dovozovou TK a uvedl OA "na značky".Mám právo požadovat po bazaru protokol o dovozové TK? Děkuji za odpovědi.
3x
K čemu vám bude? Protokol není na nic a ani není žádný logický důvod, proč by vám ho měli dávat...
Na kontrolatachometru.cz najdete asi případné závady...
doplněno 13.12.25 22:19:
Počet airbagů ani ESP nikoho nezajímá, na technický vám budou kontrolovat jenom to, co je v datové kostce. Nikdo vám nebrání tam uvedené údaje zkontrolovat. Protokol z dovozové technické není na nic, dlouhá léta si ho taky při přihlašování nechávali...
= je dobry ten protokol resp.technicak vcas zkontrolovat. Já to odchytil nastesti hned. Vtipný bylo že nejdřív vypadly chyby z stk, to opravili. A pak odbor dopravy nasekal chyby další = úředník nezvládl ani spravne opsat protokol. Kocourkov hadr.
Před zaplacením to je jednoduchý- nedáš protokol = nekupuju. Po zaplacení už to je horší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.