Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protokol o TK

Od: adetouk® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,prosím o radu.Kupoval jsem automobil v autobazaru.Auto dovezené z EU.Bazar provedl dovozovou TK a uvedl OA "na značky".Mám právo požadovat po bazaru protokol o dovozové TK? Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

K čemu vám bude? Protokol není na nic a ani není žádný logický důvod, proč by vám ho měli dávat...
Na kontrolatachometru.cz najdete asi případné závady...

doplněno 13.12.25 22:19:

Počet airbagů ani ESP nikoho nezajímá, na technický vám budou kontrolovat jenom to, co je v datové kostce. Nikdo vám nebrání tam uvedené údaje zkontrolovat. Protokol z dovozové technické není na nic, dlouhá léta si ho taky při přihlašování nechávali...

asd1
V protokolu z dovozovy je popis vozu - počet bagu, jestli má ESP atd. Pokud je to blbe ( to jsem osobně potkal) a chyby se dostanou do cz technicaku, tak to zjisti až za dva roky při příští technické kdy ho vyhodí protože vozidlo nesouhlasí s technicakem.
= je dobry ten protokol resp.technicak vcas zkontrolovat. Já to odchytil nastesti hned. Vtipný bylo že nejdřív vypadly chyby z stk, to opravili. A pak odbor dopravy nasekal chyby další = úředník nezvládl ani spravne opsat protokol. Kocourkov hadr.
Před zaplacením to je jednoduchý- nedáš protokol = nekupuju. Po zaplacení už to je horší.

hodnocení

2x

Bazar by měl dodat automaticky všechny doklady od a k vozidlu, takže pokud toto nedá ani na vyžádání=NEKUPOVAT ! JInak toto je i na portálu MDCR v kontrolatachometrů. Alespoň já to tam mám na svém uvedeno!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]