Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jakou značku katalyzátoru byste mi doporučili pro toto auto v názvu? Výběr je obrovský, až jsem z toho v rozhodovací paralýze.. pročítal jsem diskuze na facebooku ve skupině a jinde po internetu a vůbec to nepomohlo..
Auto si chci nechat na více než příští STK, má najeto nyní 300 tis.km a jezdí na LPG. Jde mi samozřejmě o to, abych s tím mohl udělat emise.
Máte někdo osobní zkušenost s nějakou značkou (viz.foto)?
O cenu mi nejde tolik, ale TYLL za 13 tisíc je moc
Potom zkus vrakoviště.
Náhrady moc nefungují nebo fungují na hraně.
Další věc je, pokud jsi neodstranil závadu motoru, tak je drahý každý kat, protože odejde zase.
Kat je na celý život auta.
Klidně 300 000km.
Kolik máš najeto?
Jaká je závada motoru?
A jestli je prdlej jen vlnovec výfuku, tak kat nevyhazuj a nech jen navařit novej vlnovec.
Tenhle kat je nejspíš ještě původní, 25 let starý a najeto přesně 300 tis.km, už tomu hodně zrezivěl obal a po obvodu jak je svár, tak jsou milimetrové škvíry.. Když na něj zabouchám, tak je slyšet uvnitř že tam poskakuje něco (uvolnil se asi ten vnitřní blok) a teď mi to při jízdě nad 2500 otáček rezonuje do výfuku, je to hodně slyšet, tak proto to řeším, jinak bych s tím jezdil dál.
Asi tam hodim tedy nějaký nejlevnější a nechám se překvapit.. Vlnovec je minulý rok měněný. Napadá mě ještě možnost koupit nějaký univerzální kat (jen samotný kat, ne celá trubka s vlnovcem).
Pak nechápu, jak může můj 85let starý autoveterán na normálních bílých značkách emise splňovat,
Tak to nemusí plnit ani žádné EURO, takže to nemá ani katalyzátor atd. U těch dnešních nových spalováků, až se budou postupně sypat tyhle drahé srandy kvůli emisím, tak si člověk to auto zaplatí několikrát..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.