Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stěrače - Valeo, SWF

Od: jarin® odpovědí: 7 změna:
Ahoj, máte doporučení na značku stěračů? Bosch Aerotwin je taková klasika ale prý se za poslední roky zhoršily. Co Valeo Silencio nebo SWF (součást Valeo, prvovýrobce pro Mercedes) - máte někdo zkušenosti?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

0x

Já utekl od Valea k Boschu. Vrzali na úplně novém skle.

Ale prý proti vrzání stačí trošku zkroutit ramena stěračů, aby břit dosedal pod jiným úhlem.

hodnocení

A měls Silencio nebo First? Otec má Valea na Oktávce a jsou tichoučký právě.

bear

Měl jsem Hydroconnect

Poslední dobou jsem zahlídl i novinku canopy, ale hned jsem zavrhnul, protože je to nějaký eko šmejd z recyklátů z odpadků... greendeal hnus.

asd1
Je to loterie..
Vrzání-to je následek zatuhlych čepu v tyčový, podobně jako vrzou panty dveri. Zkus rozebrat odrbat usazeniny+korozi, mazni a uvidíš..
bear

Stěračovou soupravu mám bez vůlí a pouzdra vymytá a namazaná. To jsem udělal hned po koupi, když jsem z minulosti u zákazníků viděl vyhnilá pouzdra a zlomené hliníkové konce stěračového tyčoví souprav hlavně na O1, G4 a u jednoho mercedesu.

Okno nové saint gobain. Umyté a nastříkné tekutýmy stěrači od sherona.

Dokud neprší liják alespoň půl hodiny, tak je to vždy vrz a hrk, pokud neostříknu ostřikovačema.

re4zon
No jo, ale delaj prave ty tekuty sterace. Pred mesicem jsem je dal na sklo a od ty doby vrzou sterace, ktery do ty doby nevrzaly. Taky sheron a vrzat zacaly hned druhej den.
bear

Kdysi na Felicii nebyl nikdy problém. Zkusím se na ty tekutý stěrače na nějaký čas vybodnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]