Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorádio - jazyk

Od: paya odpovědí: 7 změna:

ahoj, uz delsi dobu si lamu hlavu nad autoradiem, mam ho v nemcine, kdyz najedu do nastaveni mam tam moznost cestiny, anglictiny atd.. ale prepnout mi to nejde, nevi nekdo co s tim?

Autorádio - jazyk

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Napsat typ autorádia, popř. auto, pokud je rádio originál. Pak najít v Googlu Návod k obsluze, kde bude změna jazyka jistě popsaná.

bear
hodnocení

1x

@satam... Asi RNS300 pravděpodobně podle podsvícení Passat B6, Touran, Caddy,...

Navigace RNS 300.pdf1.71 MB

@bear: Díky za doplnění mé odpovědi. V návodu je to úplně jasně a ČESKY napsáno! Str. 4 a 5 Návodu.

bear

Bohužel někdo neumí ani česky :-D.

ladan
hodnocení

0x

Mám celý vůz jeep wrangler unlimited v angličtině.Anglicky neumím a přesto jsem na všechno přišel,včetně ovládání navigace.Nechápu proč nemůžeš nechat rádio v němčině.

paya
Ano, máte pravdu. Kdybych to měl v angličtině tak vůbec neřeším, angličtina je jednoduchá a je všude narozdíl od Němčiny tudíž bych preferoval alespoň tu angličtinu. :)
ladan

Dokonce mi za pár tisíc nabízeli nahrání češtiny, ale tím padá záruka na auto. Tak jsem nechal tu angličtinu. Příští rok už budou mít jeepy taky češtinu. Já tam z podobných jazyků mám polštinu, ale to ta angličtina je výrazně lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]