Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Používání garáže v nočních hodinách

Od: jindrich® odpovědí: 5 změna:

mám problém s používání garáže naproti v ulici,kde je 13 garáží, v jedné se každý den po setmění dějí nenormální věci.

Mám otázku: může si vnuk majitele zvát do garáže kamarády v noci, když tam neparkuje? Zřejmě se tam dějí nezákonné věci, které jsou v rozporu s kolaudací. Navíc se liší názor st. úřadu v místě, který chtěl situaci řešit a krajského úřadu co to je garáž. Vyhláška č.26/2007 v příloze č.4 říká, že je to prostor pouze k parkování.

děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud majitel vnukovi užívání garáže dovolí, tak může. A může si tam dělat co chce a kdy chce, je-li to v mezích zákona, případně v mezích místních vyhlášek. Večer třeba neporušuje noční klid.

Pokud máte podezření na provádění nezákonných činností, nejrychlejší bude, když v době, kdy se to bude dít, zavoláte PČR a ona situaci na místě co nejdříve prošetří.

hodnocení

0x

@jindrich - Vyhláška č.26/2007 byla k 01. 01. 2014 zrušena.

hodnocení

0x
A co se tam děje že vám to vadí?
Pokud tam maj mejdany asi by mi o nevadilo pokud by nedělali v ulici nákej větší bordel
Pokud je tam varna volal bych policii třeba kvúli rušení nočního klidu at to prověří
Vadí mu, že neví, co se tam děje:)

A hlavně že ho k tomu nepřizvali :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]