Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda fabia original disky, kde sehnat 17mm nástavec s TENKOU stennou?

Od: robo odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer lidi, prosím potřebuji poradit, mám original disky škoda a s klasickým klíčem na skrutky 17mm se nemúžu dostat ke skrutkám nevíte kde sehnat nástavec s tenkou stenou aby to šlo? Dopředu všem dekuji za rady - jít do pneu jako poslední možnost.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

roman0
hodnocení

0x
Zkusil bych trubkový klíč.
robo
hodnocení

Máte osobní zkušenost že tam sedne alebo jenom rada?

hodnocení

0x

Al disky? A klasický klíč vypadá jak? Používám na Al i plechové disky Fabií různé druhy klíčů, originál Škoda, křížový, ořech sady Gola ...popište váš "klasický"

robo
hodnocení

Elektrony,... klasický kříž, aj ořech, normální pneumatiky plechové (ne disky) s tým jdou montovat jenom disky (elektrony) mi nejdou tam ten "klasický" nedostanu. Proto se ptám jestli nevíte zda se dá sehnat s TENKOU stennou 17mm nástavec je mi jedni jestli ořech alebo pevný kříž ale s tenkou stennou aby tam zapadl. Originál škoda klič 17mm líší se hroubkou stenny od Vašeho křížového alebo gola?

Zítra večer zkusím změřit, pokud dojedu...
robo
hodnocení

Děkuji, cením každé usílí...

asd1
hodnocení

0x
Co to máš za klíč? Normální se musí vejít.
Zmer vnější průměr klíče ať mužem porovnat..

hodnocení

0x
U toho kříže bych věřil, zvlášť u nějakého z bláta z Teska, ale běžný ořech tam musí vejít. Další možností, hlavně u toho kříže je, že tam rvete větší číslo.

bear
hodnocení

0x

Škodovky používají už od dob Felicie jednotný rozměr hlav šroubů kol 17mm.

Pokud tam nepasuje ani klíč z povinné výbavy, kterou máte v rezervě, tak jste dle mě hloupej, protože se snažíte strkat klíč na plastový krytky šroubů, které tam jsou pro design a proti korozi. Myslím, že se nepletu.

Krytky musíte vytahat origo pinzetou opět v povinné výbavě a pak uvidíte stříbrný šroub a na ten nasadíte všechny běžné nástavce klíčů velikosti 17.

Pokud tomu nerozumíte, tak čtěte návody k autu. Tedy palubní literaturu.;)

Škoda fabia original disky, kde sehnat 17mm nástavec s TENKOU stennou?
Škoda fabia original disky, kde sehnat 17mm nástavec s TENKOU stennou? #2
Škoda fabia original disky, kde sehnat 17mm nástavec s TENKOU stennou? #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]