Nejste přihlášen/a.
Zdarec,
tak mám rozuzlení s Giuliettou. Předně bych chtěl říct, že jsem kontaktoval i autorizák Motortec v Brně a dva servisy přímo na Alfy. V obou případech mi řekli, že ten proplach by neudělali jinak než já, že pravá strana netopí kvůli klapce (i když jsem říkal, že jsem dělal diag a kalibraci podle které jsou klapky ok) a řekli mi, že klapku odmítají měnit z časové náročnosti.
Tak jsem napsal do servisu v Olomouci, kde mě majitel, přiřadil k mechanikovi co Alfy sám měl. Borec přesně věděl jak je ten okruh složitej a hlavně mě neměl za debila jako ostatní servisy. Řekl, že rozebere termosta, vyčistí to...a když ta pravá strana nebude topit tak pak to bude výměníkem nebo klapkou a že se to vymění. Neřekl, že by něco nešlo. Nakonec to bylo extrémě zajebaný a výměník i klapka ok. Opravil poškozený gumoasfalt na podlaze, přehodil kola letní za zimní, vyměnil svíčky, chtěl 8500...s tím, že by bylo potřeba vyměnit těsnění víka venitů, že to protiká, zaplavilo ty svíčky. Tak jsem řekl at to udělá, když už to tam je. Tak chce 10 561 Kč.
Mám teď dilěma jestli mu dát 10 700 nebo 11 000 Kč. Protože jsem z něho fakt vystříkanej. Jako potom co jsem měl tu čest komunikovat s několika servisy, tak tohle jsou naprostí Borci. Ale samozřejmě jsem si vědom toho, že každej servis má na dílech marže, tak si říkám, jestli dýško 400 není moc i když si to nepochybně zaslouží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.